ANN_D

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

У кожного з нас були ті моменти, коли дивишся на старі фото і думаєш: «Що я тоді робила зі своєю шкірою?» Помилки в догляді – невід'ємна частина шляху до краси. Тепер я знаю, що догляд за шкірою – це не тільки крем і сироватка, а й увага до дрібниць.

Ось 10 помилок, які я більше не повторюю, і які допомогли мені зрозуміти, як правильно доглядати за собою:

1. Занадто часте очищення обличчя. Вмивалася кілька разів на день, думаючи, що це позбавить мене від жирності. Результат – пересушена шкіра.
  2. Забувати про шию. Зволожувала тільки обличчя, забуваючи, що шия старіє не менше.
  3. Користування одним рушником для всього. Не розуміла, що для обличчя потрібен окремий рушник, щоб уникнути висипів.
  4. Не використовувати засоби з кислотами під час періодичних висипів. Раніше боялась кислот, але тепер знаю, що вони допомагають вирівняти тон шкіри
  5. Неправильне видалення макіяжу. Відмова від олій або бальзамів для зняття стійкого макіяжу приводила до подразнень.
  6. Забагато сонця без SPF. Сонце – це добре, але пігментні плями й передчасне старіння нікому не пасують.
  7. Спроба боротися з прищами механічним способом. Замість того, щоб обирати правильні засоби, я тиснула прищі, що тільки погіршувало ситуацію.
  8. Використання кремів для обличчя, що не підходять за типом шкіри. Не кожен популярний продукт підійде саме вам. Тепер я вибираю тільки те, що відповідає моїм потребам.
  9. Носіння помади без підготовки губ. Сухі губи + помада = лущення й тріщини.
  10. Ігнорування кремів для повік. Здавалось, що це зайвий крок, але тепер бачу, як це важливо для збереження молодості шкіри.

Знання приходять із досвідом, і краще вчитись на чужих помилках, ніж на власних! 🖤

06 вересня, 2024
ANN_D
06 вересня, 2024