#beautystudymakeupclub
10 уроків краси, які я засвоїла на власному досвіді 🖤
У кожного з нас були ті моменти, коли дивишся на старі фото і думаєш: «Що я тоді робила зі своєю шкірою?» Помилки в догляді – невід'ємна частина шляху до краси. Тепер я знаю, що догляд за шкірою – це не тільки крем і сироватка, а й увага до дрібниць.
Ось 10 помилок, які я більше не повторюю, і які допомогли мені зрозуміти, як правильно доглядати за собою:
10 помилок краси, яких я більше не допускаю:
- Занадто часте очищення обличчя. Вмивалася кілька разів на день, думаючи, що це позбавить мене від жирності. Результат – пересушена шкіра.
- Забувати про шию. Зволожувала тільки обличчя, забуваючи, що шия старіє не менше.
- Користування одним рушником для всього. Не розуміла, що для обличчя потрібен окремий рушник, щоб уникнути висипів.
- Не використовувати засоби з кислотами під час періодичних висипів. Раніше боялась кислот, але тепер знаю, що вони допомагають вирівняти тон шкіри
- Неправильне видалення макіяжу. Відмова від олій або бальзамів для зняття стійкого макіяжу приводила до подразнень.
- Забагато сонця без SPF. Сонце – це добре, але пігментні плями й передчасне старіння нікому не пасують.
- Спроба боротися з прищами механічним способом. Замість того, щоб обирати правильні засоби, я тиснула прищі, що тільки погіршувало ситуацію.
- Використання кремів для обличчя, що не підходять за типом шкіри. Не кожен популярний продукт підійде саме вам. Тепер я вибираю тільки те, що відповідає моїм потребам.
- Носіння помади без підготовки губ. Сухі губи + помада = лущення й тріщини.
- Ігнорування кремів для повік. Здавалось, що це зайвий крок, але тепер бачу, як це важливо для збереження молодості шкіри.
Знання приходять із досвідом, і краще вчитись на чужих помилках, ніж на власних! 🖤
Коментарі (0)