Mamylichkadrakoniv

#beautystudymakeupclub мої уроки краси

#beautystudymakeupclub  мої уроки краси

... і основною шкідливою звичкою, у мене є самокритика. То ж, те, що я повинна була знати раніше:

1. Будь собою, люби себе, не зраджуй собі та своїм принципам! Це просто база! Бо зовнішнє-це прояв внутрішнього. Дозволь собі світити!

2. Ставлення з любов'ю до свого тіла. Як кажуть в Інтернеті, іноді, любов до свого тіла-дозволити собі хімічний рулетик. А іноді-не дозволити. Слухай і чуй своє тіло, воно завжди підкаже, що йому треба.

3. Вода, водаааа! Достатня кількість пиття. Вода рятує від зморшок, збільшення ваги, переїдання і багатьох болячок.

4. Можна прийти серед ночі, спати в обнімку з унітазом, але завжди, завждиии, змивати макіяж перед сном! Це святе.

5. Не можна економити на доглядовій косметиці та білизні. Ти це робиш для себе, і це дуже важливо. Геть дешеві парафінові креми, силіконові бальзами і тд. Ти у себе одна і заслуговуєш найкращого.

6. Балуй себе. Щомісяця купуй для себе щось у подарунок. Помада, парфум, ті прикольні шкарпетки з принтом котика. Жінка має себе балувати.

7. Не купуй арабських парфумів без затесту 😂

8. Не виходь на сонце без SPF. Засмага не є такою надзвичайною, щоб наражатись на меланому. Любиш засмагу-є автозасмага.

9. Найкраще виглядає доглянуте волосся. Не треба дивувати світ кольором, завивкою, стрижкою і тд і тп, якщо у тебе вже є те, що дала природа. Трохи догляду і все буде прекрасно.

10. З віком жінка розквітає, і стає кращою. Люби кожен свій рік!