#beautystudymakeupclub
Секрети краси від Ksulv 💛
Якби я могла повернутися в минуле і поговорити зі своєю молодшою версією, я б поділилася багатьма речами. Я зробила чимало помилок, шукаючи ідеал, але з кожної з них я винесла важливі уроки.
Ось 10 уроків краси, які я б хотіла знати тоді, коли лише починала свій шлях догляду за собою.
- Забудь про дігтярне мило. Воно точно не врятує від акне, лише пересушить шкіру та змусить її виробляти ще більше себуму.
- Не нанось бензоїл пероксид на вологу шкіру. Ризикуєш отримати як мінімум подразнення, максимум - контактний дерматит.
- Мий волосся стільки, скільки треба твоїй шкірі голови. І не забувай про ексфоліацію! Це так само важливо, як і очищення обличчя.
- Використовуй термозахист для волосся. І памʼятай: головне якість! Живе, доглянуте волосся важливіше за будь-який трендовий колір чи стиль.
- Ніхто не малював ідеальні стрілки з першого разу. Наберись терпіння. Практика твоє все!
- Один акцент у макіяжі. Або яскраві очі, або виразні губи — гармонійний образ завжди виглядає стильніше.
- Червоні нігті — це класика. Забудь про чужі думки, роби те, що приносить тобі задоволення.
- Spf засоби як для тіла, так і для обличчя. Отримати вітамін D це звичайно круто, але не забувай про небезпеку, яку несе надмірна інсоляція. Памʼятай: хімічні фільтри у spf засобах можуть викликати алергічну реакцію!
- Солярії — це минуле. Сучасний тренд — здоров’я та природний вигляд.
- Завжди змивай макіяж! Якщо маєш проблеми зі шкірою використовуй двохетапне очищення: міцелярна вода і засіб для вмивання (один він може не справитися). Якщо ти власниця жирної і комбінованої шкіри будь обережна з гідрофільними оліями.
Краса — це не про досконалість, а про турботу про себе і гармонію з собою. Не шукай ідеалів, шукай те, що робить тебе щасливою і приймай свою унікальність.
Всіх обіймаю 🫶
Коментарі (0)