KsuLv

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Якби я могла повернутися в минуле і поговорити зі своєю молодшою версією, я б поділилася багатьма речами. Я зробила чимало помилок, шукаючи ідеал, але з кожної з них я винесла важливі уроки.

Ось 10 уроків краси, які я б хотіла знати тоді, коли лише починала свій шлях догляду за собою.

  1. Забудь про дігтярне мило. Воно точно не врятує від акне, лише пересушить шкіру та змусить її виробляти ще більше себуму.
  2. Не нанось бензоїл пероксид на вологу шкіру. Ризикуєш отримати як мінімум подразнення, максимум - контактний дерматит.
  3. Мий волосся стільки, скільки треба твоїй шкірі голови. І не забувай про ексфоліацію! Це так само важливо, як і очищення обличчя.
  4. Використовуй термозахист для волосся. І памʼятай: головне якість! Живе, доглянуте волосся важливіше за будь-який трендовий колір чи стиль.
  5. Ніхто не малював ідеальні стрілки з першого разу. Наберись терпіння. Практика твоє все!
  6. Один акцент у макіяжі. Або яскраві очі, або виразні губи — гармонійний образ завжди виглядає стильніше.
  7. Червоні нігті — це класика. Забудь про чужі думки, роби те, що приносить тобі задоволення.
  8. Spf засоби як для тіла, так і для обличчя. Отримати вітамін D це звичайно круто, але не забувай про небезпеку, яку несе надмірна інсоляція. Памʼятай: хімічні фільтри у spf засобах можуть викликати алергічну реакцію!
  9. Солярії — це минуле. Сучасний тренд — здоров’я та природний вигляд.
  10. Завжди змивай макіяж! Якщо маєш проблеми зі шкірою використовуй двохетапне очищення: міцелярна вода і засіб для вмивання (один він може не справитися). Якщо ти власниця жирної і комбінованої шкіри будь обережна з гідрофільними оліями.

Краса — це не про досконалість, а про турботу про себе і гармонію з собою. Не шукай ідеалів, шукай те, що робить тебе щасливою і приймай свою унікальність.

Всіх обіймаю 🫶