Попович Кристинка

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Моя мама весь час була глибоко віруючою і релігійною жінкою. Єдине чим користувалась - це гігієнічними помадами та кремом для обличчя.

У нашому випадку є повна протилежність мами, якій цікава, як тематика догляду, декоративноі косметики так і регулярним відвідуванням косметолога і невеличкими коригуваннями зовнішності.

Отож моі незовсім вдалі уроки краси.

1. Найбільш популярний в студентські роки - незмивання мейку після туси або лягати спати "красивою" незважаючи на те, що шкіра не відпочиває, не зволожується, так це ще може відбитись на постійній білизні 😁.

2. Ігнорування сонцезахисного крему, spf потрібен завжди

3. Неправильний вибір засобі догляду за шкірою. Зазвичай - це стосується самостійного вибору, вважаю, що доцільніше хоч 1 раз піти до спеціаліста, а потім уже обирати догляд самостійно.

4.Використування агресивних засобів для очищення. Мені з сухою шкірою ретинол та фруктові кислоти не особо бажані, оскільки увагу треба спрямувати на зволоження, а не підсушити, ще більше.

5.Не вживання води, цим правилом я нехтую і зараз, але розумію, що для молодості і краси потрібно взяти себе в руки і щодня випивати хоч би 1 л, бажано з лимончиком.

6. Використання гарячої води, надмірні сауни. Для волосся - гаряча вода - це особливо згубно, оскільки баланс шкіри голови буде порушуватись і може руйнуватись цибулина. Для волосся оптимальні більш прохолодні температури.

7. Надзвичайно світлі консилери, таким я рідко користуюсь, але невірно підібраний тон додасть декілька років, що після 30+ як у моєму випадку, не особо хотілося б.

8.Після кожного макіяжу ретельно промивайте кісточки та спонжики, оскільки на них можуть зберігатись бактерії, які при контакті з шкірою викликатимуть висипи та запалення.

9. При укладці волосся завжди використовуйте термозахист та бажано флюід чи сироватку для кінчиків волосся, звичайна сушка феном теж потребує термозахисту.

10. Використання мила для вмивання обличчя зранку - цим я теж грішила, оберіть комфортний гель чи піну для вмивання, а ще краще 5-етапний догляд.

Я не вважаю, що в мене ідеальне обличчя чи водосся, але на 30+ в доволі непоганому стані, а якщо не нехтувати "правилами краси", то молодими і красивими можем бути завжди ❤️

#beautystudymakeupclub
#beautystudymakeupclub