lina

10 б'юті помилок, які я робила і як цьому можна запобігти

10 б'юті помилок, які я робила і як цьому можна запобігти

1. Здирала лак для нігтів. Так просто жах... Раніше коли хвилювалась або було нудно я здирала лак і не сильно думала як це вплине на здоров'я моїх нігтів. Бо здирання навіть простого лаку руйнує нігтьову пластину(з гель-лаком це навіть ще шкідливіше). Мої нігті стали ламкими та дуже тонкими. І я витратила дуже багато часу на їх відновлення.

Урок: не лінуватись і використовувати засоби для зняття лаку і ніколи не чіпати нігті. І якщо проблема психологічна та пов'язана з хвилюванням як траплялось зі мною, то я раджу спрямовувати увагу на резинку на руці або якийсь аксесуар. Навіть якщо розтягувати резинку на руці і порвати її, це буде все одно не так критично, як із нігтями. Їх треба берегти, або доведеться забути про лаки для нігтів зовсім.

2. Не користувалася кремом для п'ят і ніг задовго до появи загрубілої шкіри. Я завжди ненавиділа відчуття сухої шкіри на п'ятах і на жаль не одразу почала боротися з цим. Спочатку ця проблема була зі мною тільки влітку, але з кожним роком, я стала помічати це частіше.

Урок: дуже просте рішення - це користуватися кремами та масками для ніг і п'ят. Я роблю це регулярно і мої стопи завжди гладенькі і ніжні.

3. Користувалася косметикою вперше і не знала як правильно. На жаль, на початку це траплялось дуже часто, але після кількох помилок я почала приділяти більше уваги до особливостей продукції й правил використання. Я дуже гарно пам'ятаю як вперше вирішила додати щось нового в мій образ і нанесла рум'яна. Але я це зробила дуже щедро, впевнено покрила щоки повністю і якось розтерла все пензлем для макіяжу. І все було б добре і я б ще довго думала що так все і працює, якби мій друг не спитав мене як тільки побачив: "Ти напевно бігла сюди, в тебе такі червоні щоки." 😆 Після цього я передивлялась туторіали і тепер знаю як краще наносити рум'яна і в якій кількості.

Урок: знаходити час для перегляду туторіалів, читання оглядів і інструкцій використання.

4. Лягала спати з розпущеним волоссям. Я вже давно помітила, що тугі зачіски і начісування робить моє і без того не густе волосся ще більш рідким. І одного дня я стала заплітати волосся перед сном в одну косу. Так моє волосся не ламається, не плутається і на ранок виглядає навіть трохи хвилястим.

Урок: робити одну не тугу косу перед сном, зав'язувати тоненькими резинками для волосся, або не зав'язувати взагалі, якщо тримається і так.

5. Забувала користуватись бальзамом для губ. Я думаю, що кожна стикалася з проблемою коли настає час зробити макіяж губ, а вони потріскані і дуже сухі. Або ще гірше, коли не помічаєш, а вони починають реально тріскатись і боліти. Тому тепер я завжди ношу з собою бальзам для губ і купую їх дуже часто)

Урок: завжди купувати улюблені аромати і всюди носити з собою.

6. Не користувалася льодом вранці. Я вважаю що вмивання в холодній воді та протирання шкіри шматочками льоду це дуже дієвий спосіб боротися зі зморшками і розширеними порами. Хоча і перше використання льоду може буди чимось незвичним і незручним, але до цього звикаєш і, крім того, це дуже гарний спосіб остаточно прокинутись вранці 😆

Урок: вмивання з льодом або використання льоду на деяких ділянках обличчя дуже ефективне і корисне. Особливо при підвищеній жирності шкіри або якщо тип шкіри жирний.

7. Не використовувала скраби і не натирала щіткою губи. Цей пункт схожий на той де я казала про користування бальзамом. Але тут вже про те, щоб досягти збільшення губ. Я завжди хотіла, щоб мої губи були гарні і наповнені. Тому була дуже рада що можу зробити це в домашніх умовах. Я використовую скраб для губ і головне - кожного вечора перед сном я беру окрему м'яку зубну щітку і не поспішаючи натираю губи по кругу десь від 30 секунд до однієї хвилини. І мої губи завжди гладкі й збільшені.

Урок: наносити скарби для губ і/або використовувати щітку для натирання губ, щоб позбутися відшелушеної шкіри і зробити губи більшими і яскравішими. І не слід забувати, що після цього треба нанести бальзам для губ для пом'якшення)

8. Ніякої бази під тіні для макіяжу очей. База під тіні слугує основою і фіксатором для макіяжу. І звісно коли в мене не вистачає часу, то я наношу тіні так, але результат звісно ж відрізняється.

Урок: база під тіні допоможе макіяжу виглядати ще краще, оскільки тон і колір основи будуть рівномірними і нічого не буде скатуватись чи стиратись.

9. Купувала тільки декоративну косметику і нехтувала лікувальною. Шкіра обличчя не буде такою сяючою і молодою якщо ми будемо тільки робити макіяж і не лікувати шкіру коли потрібно.

Урок: є багато дієвих і бюджетних лікувальних засобів, як гелі для вмивання на приклад, завдяки яким обличчя буде ніжним і здоровим, так що і макіяж буде не потрібен)

10. Порівнювала себе з іншими і не любила свою натуральну красу. Але правда у тому, що ми всі гарні і наш позитивний внутрішній стан додає нам впевненості. Нам не потрібно змінювати себе чи ганятися за б'юті трендами, головне це відчувати себе щасливою 💗

Урок: завжди люби та цінуй себе!

#beautystudymakeupclub