lyuba_belllaaa

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

1) Знайди свої кольори. Гарний на моделі у рекламі не дорівнює гарний на тобі. Колір очей, тон і підтон шкіри, волосся - це все важливо.
2) Доглядова рутина вирішує. Не важлива ціна засобу, краще постійно користуватись дешевшим, аніж робити перерви у догляді бо не можеш дозволити собі омріяний засіб.
3) Слідкуй за тим, у що інвестуєш свої кошти. Виділи бюджет на косметику,  бо надвичайно легко купити там блиск тут  помаду, толкм не користуватись і за рік викинути пів упаковки. Лише за останні кілька років зрозуміла, що витрачати на експерименти готова не більше 10% косметичного бюджету і то не щомісяця. А ще помітила, як легко росте цей бюджет, якщо його не контролювати.
4) Масаж це вкладення. Краще 4 масажі спини і комірцевої зони, аніж якась маска попелюшки за дикі тисячі.

#beautystudymakeupclub

5) Сон. Останні 2.5 роки цей пункт складно досягти. Але вплив сну на наше здоров'я і красу величезний. Темні штори, ніяких рілс і тіктоків за годину до сну, це те що домопогає мені краще висипатись і виглядати.
6) Зміни помітні не зразу, але не дозволяй вводити себе в оману. Це мій завуальований пункт про СПФ 😄 багато років засмаги без спф я вважала що у мене просто класна шкіра,  і я не згораю і не маю пігментації. Але пошкодження від сонця, паління, etc накопичуються - і рано чи пізно вилазять у всій красі. Тому, не варто випробовувати ресурси організму.
7) Що у голові, те і на обличчі. Це цікаве спостереження з психотерапевтичної практики. З часом домінуюча емоція (якщо така є) фіксується виразом обличчя. У цьому немає нічого поганого, але то дає цікаві інсайти, чим ми наповнені.
8) Графічні лінії у макіяжі брів, контурингу дуже непритаманні людському обличчю. Мені не варто цього робити на повсякдень, це дуже простить зовнішністю і робить риси грубішими (найбільше жахаюсь майстрам перманенту, які виставляють намальовані під лінійку брови).
9) Вітаміни, здорове харчування і обстеження - це все теж вкладення у красу, важливіше ніж креми і декоративні лімітки.
10) Мій найкращий мейк - це посмішка. На останньому фото я сміюсь зі зломаним пальцем 😳 Просто ще не дійшло, що там перелом.

Коли мені було 20, у моді був такий дещо зверхній і відсторонений вираз обличчя моделей у стилі "мені воняє" 🤣

Як добре, що часи такого тотального позінгу пройшли. Тепер коли мені не подобається як я виглядаю, просто посміхаюсь собі, і все стає краще ❤️