bovica

10 моїх beauty-помилок

10 моїх beauty-помилок
  1. Не лікувати акне. Це дуже болюча тема, бо зараз шкіра ще далеко до ідеалу, але я рухаюсь в вірному напрямку. Очікувати, що все пройде самостійно, ти переростеш і т.д. не потрібно, звертайся до спеціаліста одразу, як бачите зміни свого здоровʼя і це стосується не тільки шкіри!
  2. Не наносити СПФ. Завжди думала, що це марна трата грошей і він не працює, забувала, а тепер у мене пігментні плями, які потрібно прибирати, а це не так швидко, як можна собі уявити.
  3. Спати з мокрим волоссям, або просто чекати, коли висохне самостійно. Таким чином волосся ще більше травмується.
  4. Не використовувати зволожуючий крем. Його використання необхідне не тільки взимку, а і влітку.
  5. Не використовувати бальзам для губ. У мене завжди були сухі губи, а декілька бальзамів, які в мене були лише більше їх сушили, тому було потрібно просто підібрати ідеальний для себе.
  6. Купувати комедогенні тональні. Вони викликають комедони, а в мене шкіра дуже до них схильна, тому краще заплатити більше і обрати якісний продукт.
  7. Змивати макіяж і сонцезахист в один етап. Наприклад, лише міцеляркою, або лише пінкою/гелем для вмивання. Очищення в один етап не очищує повністю шкіру, можете перевірити це ватним диском.
  8. Спробувати себе в ролі косметолога і робити масочки з інтернету. Не робіть цього, будь ласка!
  9. Купувати трендові засоби з тік-току. Нехай краще вам підбере спеціаліст догляд, або знайдіть такого, який погодить вашу ідею покупки того чи іншого продукту. Не завжди те, що набирає шалену кількість хороших відгуків підходить усім і не зашкодить.
  10. Чіпати обличчя руками. Досі борюсь з цією звичкою, але вона дуже впливає на стан шкіри, а особливо, коли є якісь висипи категорично не можна цього робити!

Є у вашому списку співпадіння з моїми пунктиками?