Mamylichkadrakoniv

Хочу поділитися своїм відвертим відгуком без цензури

... зробивши два розбрискування на шию, у мене перед очима виник образ...

.. я сиджу на правдивій Львівській гостині, у богемній віллі в районі Стрийського парку..

На стіл підносять вишукані наїдки, гора пляцків, наливки, перше, друге, третє і десерт, всі можливі салати і закуски..

А я тримаю у руці важкий, кришталевий келих із бренді, його нотки відразу вдарили мені в ніс...

Я подумала:

- Нічого собі, з тим парфумом не поїздиш у авто - зразу прийдеться хукати в трубку. Проте, десь за півгодини, алкогольні нотки вивітрилися і парфум став звучати дуже цікаво. Так пряно і солодко.

Від тепла тіла він дійсно розкрився, як той же самий алкоголь у страві чи десерті- алкоголь випарувався , а після смак такий, його нотки залишилися.

Цей парфум позиціонує себе, як аналог на парфум Killian "Apple Brandy", проте я б сказала що він чимось схожий, але має більше такий самобутній аромат. Алкогольні ноти зникають, залишаються ноти такого пряного яблучного пирога, і з ваніллю і корицею на тілі.

Мушу зазначити, парфум є дуже стійким- я розпилила його вранці на тіло і ввечері, вже змінивши двічі одяг, він все-одно ще залишався на моїх ключицях і на моїй шкірі, але сам аромат згасав, вже без пряних ноток, залишивши по собі такий легкий шлейф чогось такого, як як дитяча шампунька. Я не знаю, не вмію передати цей аромат, це такий солодкий мускус, щось такого плану.

Дуже сподобався мені цей аромат, розкішна якість, і надзвичайно приємно, що це наш, український виробник ❤️

Дуже хочу спробувати і інші парфуми бренду Avenue Des Parfums 🥰