Missmili

Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya

Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya

Цей аромат є одним із бюджетних за вартістю, але люксових за звучанням.

Я обрала його в об’ємі 60 мл. Аромат представлений у концентрації парфумована вода.

Тип аромату: квіткові, мускусні, деревні.

Піраміда аромату:

Початкові ноти: водяні ноти, ревінь, цитруси.

Ноти серця: квітка вишні, магнолія, півонія.

• Кінцеві ноти: амбра, білий мускус, кедр.

Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya

Цей аромат я обрала за описом без попереднього затесту. Смаки в парфумерії у мене доволі гнучкі: подобаються як солодкі, так і свіжі аромати, тому я не сильно хвилювалася, що можу розчаруватися.

Перші секунди після нанесення відчувається легкий запах спирту, який швидко вивітрюється, після чого за ним йде солодкуватий злегка цитрусовий аромат. Ці ноти плавно переходять в основні акорди.

Основа аромату, яка залишається надовго, — це ноти квітки кропу, хоча вони в піраміді не заявлені,схоже на щось з дитинства: виходиш на город, де росте кріп, і бачиш його велику квітку з жовтими суцвіттями, яку часто використовують для консервації, вона дає пікантний, пряний аромат, якщо її розтерти пальцями. Саме таку ноту відчуваю в ароматі Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya.

Також присутній ревінь, який додає кислинки, і духмяний вишневий цвіт, що надає композиції ніжних, жіночних квіткових відтінків. Ці основні ноти гармонійно переплітаються між собою, змінюючи одна одну, а на завершення проявляються мускусні акорди.

Стійкість аромату середня – я відчуваю його 4-5 години, на одязі та волоссі трохи довше.

Загалом аромат мені сподобався: він приємний, цікавий,злегка свіжий і трав’яний. Проте розумію, що без попереднього затесту ризикувати не варто.