Я начебто байдужа до манго, але цей тропічний аромат...
Sue Essentials Крем для рук "Солодке манго"
Не так часто трапляється приємний крем для рук і хочеться поділитись враженнями від наймилішого крему для рук від українського бренду натуральної косметики SUE. Крем для рук з серії Essentials.
Я давно заглядаюсь на симпатичні невеликі тюбики засобів цього бренду, вони дуже милі і їх відразу хочеться купити))) В асортименті кремів для рук є декілька ароматів:
- Квіти & пачулі
- Персик & мірра
- Шафран & жасмин
- Солодке манго
Для себе я обрала аромат "Солодке манго".
Упаковка досить мила - компактна металева туба з кришечкою, що відкручується, компактний тюбик вагою 40 грам чудово поміщається у сумочку.
На звороті є наклейка з усією необхідною інформацією про крем. Тішить, що є фольгований захист від першого розтину на дозаторі, що чудово зберігає продукт і є гарантією, що його ніхто до вас не використовував.
Склад
INCI: Water, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Arachidyl Alcohol*, Behenyl Alcohol*, Arachidyl Glucoside*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Butter Oil, Glycerin Vegetable, D-рanthenol, Betaine, Benzyl alcohol*, Benzoic acid*, Dehydroacetic acid*, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,CO2 Rosmarinus Officinalis Еxtract, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium EDTA, Natural Cosmetic Aroma Mango.
Активні інгрідієнти:
- Мигдальна олія - пом'якшує та живить шкіру., не має протипоказань і застосовується для догляду за будь-яким типом шкіри. Завдяки високому вмісту олеїнової кислоти швидко всмоктується в шкіру, заспокоює і пом'якшує її.
- ОЛІЯ ШИ, карите - хороший емолент, живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню, має протизапальну активність і регенеруючі властивості.
- Д-пантенол, відомий заспокійливим і загоювальною дією;
- СО2 экстракт Розмарину використовується в якості компонента, який надає сильну антиоксидантну, протизапальну, ранозагоювальну, тонізуючу дію, покращує мікроциркуляцію, тонізує шкіру.
- рослинний гліцерин, що відновлює захисний бар'єр шкіри і не дає клітинам шкіри втрачати вологу.
100% інгредієнтів рослинного походження. Містить у складі інгредієнти органічного походження. *органічна сировина, сертифікована ECOCERT, COSMOS. рН = 5,5±0,2
Крем для рук Sue Essentials "Солодке манго" позиціонується як ламелярний засіб, чим представляє більшу цінність складу і структури цього крему, який дружній до шкіри будь-якого типу і швидко приведе до ладу ваші руки, навіть якщо вони постраждали від вітру та холоду або побутової хімії.
Тому саме ламелярний крем, близький до будови ліпідного бар'єру шкіри людини. Такий крем наче вбудовується в роговий шар шкіри, дуже добре сприймається нею та ефективно діють. Для зневодненої та пошкодженої шкіри ламелярний крем працює, як латка.
Враження від крему для рук Sue :
Текстура крему досить щільна, але він легко розподіляється і ковзає по шкірі. Колір однорідний, білий.
Аромат - приємний, дійсно пахне манго, соковитим, стиглим манго, трохи відчуваю парфумерні нотки. Аромат не різкий, що не задушує, на шкірі тримається близько години і поступово згасає. Кому подобається аромат манго, швидше за все цей аромат припаде до душі.
Крем для рук "Солодке манго" вбирається за пару хвилин і хочу відзначити, що він:
- Не залишає жирності або липкості, можна спокійно займатися домашніми справами і не чекати, поки він повністю вбереться. НЕМАЄ відчуття "противної плівки", яку хочеться скоріше змити.
- Пом'якшує шкіру рук. Якщо суха шкіра він швидко її перетворює.
- Живить та зволожує шкіру рук. Зараз мені достатньо один раз на день наносити цей крем і навіть рідше, рази 3 на тиждень і шкіра залишається гладкою та ніжною.
- Витрата - середня, не найбільш економічна. Напевно, через свою щільну текстуру він швидше витрачається, ніж лосьйони для рук. Пари горошин мені вистачає на одне застосування.
- Доглядає за кутиколою, вона пом'якшена, виглядає цілком доглянуто і не потрібно користуватись додатковими засобами.
- Завдяки "шаруватій" структурі ламелярний крем особливо м'який і має пролонговану дію.
- Не тестується на тваринах
- Без синтетичних ароматизаторів
Коментарі (0)