Мотиженець Тетяна

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Я часто кажу, що всі ми вчимося на помилках, але краще це робити на чужих. Тому отаких банальних помилок, як лягати спати з мейком, перещипувати брови чи голити обличчя від пушку( а ви пам'ятаєте цей реальний здвиг на Ютубі в блогерів😂?) із логіки я не робила.
Я не соромилася своїх широких брів і повних губ, коли всі кричали, що це не модно. Мені це подобалося, в мене не було брів- ниточок чи тоналки на обличчі на 3 тонна темнішого. В загальному оці модні фішечки я не розуміла.
Але всі ми маємо якісь отримані із досвідом уроки в догляді. Так, поїхали...🏁

1. Любити себе, ми в себе одні. Ми-унікальні, ми всі красиві. Не порівнювати себе з кимось, а порівнювати себе із собою вчорашнім.♥️ Знайти свій парфум, який не "модний" зараз, а підкреслює індивідуальність. І вибачте мене всі поціновувачі Бакари, та досить. 🙅🏻 Вона чи аналоги, просто на всіх. Я її не люблю тому і так критично висловлююсь. Те саме було з Імператрицею декілька років тому, дуже багато на оточуючих.
2. В любій ситуації тримати спину прямо. Слідкувати за поставою, адже це не лише про тіло...💃🏻
3. Не здирати гель-покриття, навіть, якщо це один нігтик, який трішки піддерся.💅🏻 Ні!Ні! Ні! Мати витримку і зняти найменш травматичним способом.
4. Підібрати догляд з професіоналом, а не скуповувати рекламні продукти. 👍🏻
5. Зубна паста тільки якісна.🪥
6. Тіло теж потребує зволоження. Не забувати наносити догляд на всю себе, відповідно до потреб шкіри. 🧖🏻
7. Нічні парфуми. 🌬️Особливий флакончик із парфумами, якими користуватися після душу, тільки ввечері. Такий собі вечірній домашній аромат. Цей запах заякориться у пам'яті і буде сприяти до розслаблення чи навпаки налаштовувати на романтичний вечір. Все залежить від ваших вподобань і режиму)))🔥
8. Визначитися, що в макіяжі личить на 100%. Вміти себе прикрасити мейкапом, а не навпаки. 🐼
9. Якщо не знаємо, як вирішити проблему зі шкірою- звертаємося до спеціалістів. 🧑🏻‍⚕️
10. Випадіння волосся -це явище циклічне. Не бігти раз чи два раза в рік із істерикою в аптеку по засіб від випадіння. Краще подбати про внутрішнє харчування ну і гарний догляд на постійній основі.💪🏻 Доречі зараз почала користуватися засобом від Парусан, відгук напишу.

Ось так красуні, залюбки читаю ваші пости. Дякую Makeup за цікаві челенжі 🌷