#beautystudymakeupclub
Хотілося б бути корисною
У молодості немає віку. Пабло Пікассо.Але є такий парадокс: чим старша стає жінка, тим молодшою вона хоче виглядати. І навпаки, молоденькі красиві дівчатка так хочуть виглядати дорослими. Мабуть кожен з нас або є, або був такою. Не винятком є і я...
Спробую сформувати своїх 10 правил краси, можливо навіть хронологічно.
1. Руки подалі від лиця. У школі проблем зі шкірою обличчя у мене не було. А от у студентські роки почали з'являтися прищі. Руки "чесалися" і я їх успішно видушувала. Можливо, якби я не чіпала ті перші, то не з'являлося б більше. Катастрофи ніби й не було, але могло б бути краще.
2. Етиловий спирт не для обличчя. Прищики, які з'являлися, хотілося чимось підсушити. А чим як не спиртом. Лице стягувало. Шкіра пересихала. Можливо тому я зараз маю так багато дрібних зморшок..
.3. Червона помада не на щодень. Хоча, будучи студенткою, я часто нею зловживала. Мені здавалося, що то так гарно, навіть, якщо краї нерівні...
4. Пудра тільки якісна. А краще узагалі без неї. Сліди від прищиків треба було чимось приховувати. Йшла в хід пудра, яка діяла по різному. Інколи зменшувала висипання, а інколи навпаки...
5. Дрібні африканські косички. Розплівши які з'являвся тривалий ефект пуделя. Напевно то була така тоді мода. Але згодом я помітила, що волосся не витримує таких тортур і починає ламатися.
6. Перевищення тривалості тримання фарби на волоссі. На це мабуть пішли роки, поки я зрозуміла, що цього робити не можна ні в якому разі. Навіть, якщо це безпечний тонуючий засіб.
7. Сонячна засмага. Пігментація, збільшення кількості родимок... Де я була раніше? Чому не думала?
8. Доглядати за обличчям треба до появи перших зморшок. Але це знову не про мене...
9. Вечерю віддай ворогові.
Китайська мудрість для здоров'я і краси. Адже шкіра починає виглядати більш відпочилою, а загальне самопочуття теж значно покращується.
10. З віком кількість декоративної косметики на обличчі має зменшуватися. Не пригадую чий це вислів, але я з ним цілком згідна. Тішуся, що моя косметичка значно зменшилася за останні роки. У ній є все тільки необхідне.
Коментарі (0)