Алакоз Ірина

10 Уроків Краси

10 Уроків Краси

Доброго дня /ночі ,красунечки ❤️

Я вже давно не навчаюсь у школі.Але,як би було б добре ,щоб там викладали предмет про основи краси та б‘юті сферу ✨Це б значно зекономило час ,гроші та нерви )) Але ,як то кажуть -досвід є досвід 🙂

Мені вже трошки за 30, тому досвід вже маю ☺️На мою думку ,основні уроки краси вони незмінні для більшості дівчат ,але просто з деякими варіативностями )

З радістю поділюся своїми Уроками Краси ,може для когось вони стануть у нагоді 🥰

Урок краси 1.

Очищення шкіри ввечері -обов‘язково.В якому настрої та стані я б не була це незмінний пункт .Шкіра наранок скаже дякую.Особливо це досить помітно на віковій шкірі .✨

Урок краси 2.

Засоби для очищення підібрала для ранку та вечора окремо. Вранці -більш легкі ,зволожуючі .Ввечері - міцелярна вода /гідрофільне масло /засіб для вмивання з кислотами /або для більш глибокого очищення ✨

Урок краси 3.

Дуже важливо правильно підібрати засоби по типу та за станом шкіри.Це надзвичайно важливий фактор у догляді .Навіть самий крутий засіб не буде діяти так як повинен,якщо неправильно підібраний .Ризик розчарування буде дуже високим .✨

Урок краси 4.

Дуже гарно працює ,коли у догляді є одна лінійка - засіб дляочищення, тонік,сироватка ,крем .Продукти з однієї лінійки ,як правило ,підсилююють дію один одного і дають кращій ефект ніж по одинці.Особливо це помітно ,якщо потрібно вирішити якусь конкретну проблему - надмірна жирність ,вікові зміни ,пігментація,акне і т.п.✨

Урок краси 5.

В моєму догляді по очищенню вже багато років займає ензимна пудра .Це для мене нове відкриття .Для чутливої,нормальної,сухої шкіри -це знахідка .Агресивні засоби для очищення з содою ,засоби з кісточками чи іншими травмуючим частинками не використовую ✨

Урок краси 6.

На власному досвіді зрозуміла ,що формула : вища ціна -краща якість -працює не завжди .В цьому випадку краще звертати увагу більше на склад ,ніж на ціну .Досить багато продукції наших українських виробників мають гарний склад,класні по результату та доступну цінову політику ✨

Урок краси 7.

Навчена власним негативним досвідом -відтепер не гонюсь за трендами та модними кольорами ,що підходять блогерам)Вихід-вивчаю свій кольоротипта підбираю декоративку (олівці для очей ,тіні ,рум‘яна ,засоби для губ )відповідно до цього(відповідно до кольору шкіри,волосся очей ) Також часто роблю макіяж /або роблю кольоровий акцент у макіяжі під образ та колір одягу ,який буду одягати ✨

Урок краси 8.

Як не крути ,а є незмінні правила без яких неможливий гарний вигляд .Одне із них -це повноцінний сон .Обов‘язково спати потрібну кількість годин ,не менше -7-8 годин .Це дуже відображається на нашому самопочутті та є важливим фактором для підтримання краси .Думаю ,багато дівчат з цим погодяться .Як ти виглядаєш та почуваєшся ,коли виспалась чи коли недосипаєш -різниця є.І чим старше ми стаємо ,тим більша видно цю різницю ✨

Урок краси 9.

Спорт обо будь -яку улюблене навантаження(йога,пілатес ,плавання,аеробіка та інше ) Особисто я полюбляю прогулянки на велосипеді .Ніякий антицелюлітний засіб не зможе дати результат ,коли малорухливий образ життя✨

Урок краси 10.

І останній урок - все те ,що ми їмо потім відображається на стані нашої шкіри ,волосся та загальному самопочутті і настрої.Це нерозривний зв‘язок.Як би ми не любили солоденьке,випічку,фаст-фуд -але це досить погіршує стан шкіри ,особливо коли шкіра і так проблемна .Також чиста негазована вода має велике значення для краси .Тому зранку склянка води ,навіть коли не дуже хочеться .✨

Висновки 🙂

Дівчатка ,бажаю ,щоб засвоєні б‘юті уроки Вас тільки радували ))

Користуйтесь досвідом інших та створюйте свої б‘юті правила

Наша краса це сукупність рутинних звичок ,правил та досвіду .Але завжди слід пам‘ятати ,що краса починається саме з середини .Саме з того моменту ,коли ми починаємо піклуватися про себе .❤️Дівчатка ,піклуйтеся про себе ,балуйте себе ,радуйте себе приємними дрібничками .Даруйте самі собі емоції,купуйте собі квіти та подарунки .Не чекайте ,поки хтось Вас зробить щасливими .Робіть себе щасливими самі .А інші підтягнуться 😉

Дякую❤️