tomilinabeauty

Аромат нескінченного літа - Avenue Sunny Rio

Аромат нескінченного літа - Avenue Sunny Rio

А ви бували зранку у літньому саду? Коли увесь світ лише прокидається від сну, а повітря наповнене пахощами яскравого сонця та прохолодою роси. Там, де персиковий цвіт огортає терпкий запах півоній. І поєднуючись з ароматом екзотичних квітів створює аромат нескінченного літа... Аромат ніжності, чуттєвості та енергії. І українському парфумерному бренду Avenue des Parfums вдалося зберегти цей аромат у скляному флаконі. Знайомтесь - Sunny Rio.

Класифікація: нішева.
Тип аромату: гурманські, квіткові, фруктові.
Початкова нота: Зелений бузок, Півонія, Чайне листя.
Нота серця: Мускус, Персиковий цвіт, Петігрен, Ґліцинія.
Кінцева нота: Амбра, Кедр, Китайський османтус.
Об'єм: 50 мл.

Перше, що потрапляє нам до рук - стильна картонна упаковка. Мінімум деталей та недоречних акцентів. На лицьовій стороні зображена карта з позначкою Ріо, даючи підказку який аромат нас чекає всередині.
Дістаючи прозорий скляний флакончик ми бачимо, що парфумована вода має фіолетовий відтінок - таким кольором квітне бузок на початку травня.

У цьому парфумі є все - прохолода зеленого чаю, солодкий аромат персику, ніжність бузку та свіжість півоній. Мускус, кедр, амбра та китайський османтус надають аромату терпкості та витонченості.
На своїй шкірі я відчуваю цей аромат від 6 до 8 годин, а на одязі - не менше доби.
Sunny Rio - це аромат літа, збережений в флаконі, який буде зігрівати вас і надавати впевненості не дивлячись на зміну пори року та погоду за вікном.