Vik_Sem

Здоровий, засмаглий колір обличчя разом з Joko Blend

Здоровий, засмаглий колір обличчя разом з Joko Blend

Засмаглий колір шкіри - ось, що справді піднімає мені настрій та самооцінку. Адже засмагла шкіра апріорі для мене виглядає підтягнутіше, красивіше і свіжіше.

Автозасмага Joko Blend Self Tanning Spray мій перший досвід використання таких засобів і було досить страшно стати "куркою-гриль")))), але результат мені сподобався і я хочу поділитись своїм враженням з вами, дівчата))

Автозасмага знаходится в пляшечці з роспилювачем об'ємом 100мл., упакована в картонну гарну упаковку. На упаковці вказана вся інформація, яка потрібна для знайомства з цим засобом і класно, що показано по дням, як буде змінюватись колір і коли орієнтовно можна повторити процедуру.

Інформація від виробника:

"Спрей-автозасмага для шкіри обличчя має накопичувальний ефект, який яскраво проявляється через 5-6 годин. Не залишає плям, не жирний, не липкий. Легко вбирається і надає шкірі ефекту рівномірного природного засмаги."

Активні компоненти:

Дигідроксіацетон + ерутрилоза, пантенол, гіалуронова кислота

Виробник зазначає що, комбінація дигідроксіацетону, ерутрилозу та пантенолу відповідає за інтенсивність тону в залежності від фототипу шкіри, тим самим створює натуральний, рівномірний і стійкий ефект натурального тону засмаги.

  • Дигідроксіацетон проявляє засмагу вже через декілька годин після нанесення та остаточно проявляється протягом доби.
  • Еритрулоза починає діяти через 3-4 дні після першого нанесення та забезпечує стійкий ефект до 7 днів.

Аромат: нейтральний, на шкіри не відчувається.

Здоровий, засмаглий колір обличчя разом з Joko Blend
Здоровий, засмаглий колір обличчя разом з Joko Blend
Здоровий, засмаглий колір обличчя разом з Joko Blend

Підготовка шкіри перед нанесенням спрею: я обов'язково очищую обличчя або ензимною пудрою-пілінгом, або пілінгом-скаткою.

Далі зволожую шкіру сироваткою і наношу зволожуючий крем, щоб шкіру наситити та підготувати, так як спрей-автозагар підсушує і може стягувати шкіру.

Нанесення та ефект: після повного вбирання зволожуючого крему (через годину) – я наношу спрей на обличчя. Розпорошуємо на відстані. Обов'язково спрей повинен потрапляти і на зони початку росту волосся, щоб не було різкого переходу.

Далі чекаємо на повне висихання і не чіпаємо/не змиваємо 6 години. Я наношу спрей на ніч, тож ефект спостерігаю вже вранці.

Відтінок засмаги на обличчі - натуральний, він не отруйно-рудий, не штучний, а натуральний, ніби ти повернувся нещодавно з відпочинку.

Відтінок шкіри змінюється на теплий, вирівнюється тон шкіри, з'являється ефект засмаги.

Вранці шкіра може трохи стягуватися, спрей її підсушує, тому потрібно добре зволожувати шкіру вранці і взагалі в весь період використання спрею.

Частота нанесення - за бажанням, щоб зберігати ефект, якщо при цьому ви щодня змиваєте косметику, користуєтеся пілінгом і т.д. - 1 раз в 6 днів.

  • створює рівний засмаглий тон шкіри без перебування на сонці;
  • не залишає неприємних відчуттів липкості на шкірі;
  • ефект засмаги тримається до 3 тижнів;
  • надає стійкий та рівномірний тон засмаги;
  • має накопичувальний ефект;

Недоліки:

  • може підсушувати шкіру обличчя, але цього легко позбутись додатковим зволоженням шкіри.

РЕКОМЕНДУЮ