Крем Mizon Peptide Ampoule Cream: обличчя під наглядом пептидів!
Як я потрапила у світ пептидів і вражена 😱
Якось на просторах інтернету я натрапила на відгуки про "пептиди". Спершу мені це здалося чимось на кшталт чергового хайпу, тому, звісно, я почала гуглити.
Пептиди – це короткі ланцюги амінокислот, які стимулюють вироблення колагену та оновлюють шкіру. "Хмм, звучить цікаво", подумала я, і під вагою позитивних відгуків вирішила спробувати Mizon Peptide Ampoule Cream.
d e s i g n
Що перше кидається в очі – мінімалізм і стриманість. Чорна кришка, кремова баночка з лаконічним написом, все доволі аскетично, але водночас солідно. Виглядає так, наче крем справді налаштований на результат, а не на пусту обгортку.
Картонна коробка додає більше "розуміння" продукту – тут усі важливі характеристики крему викладені чітко та просто, без зайвої інформації. Вона має приємний на дотик матовий ефект і добре захищає баночку від пошкоджень.
c o m p o s i t i o n
Головний герой тут – Copper Tripeptide-1, який відомий своїми омолоджуючими властивостями. Але не тільки він: гіалуронова кислота, екстракти малини, ірису та солодкого мигдалю роблять цей крем цілим комплексом для живлення та зволоження шкіри. І, до речі, без шкідливих парабенів чи барвників. А для мене це великий плюс!
e s s e n t i a l & i m p r e s s
П'ять ключових моментів:
- Зволоження: Крем буквально «замикає» вологу в шкірі. Особливо актуально для зими.
- Омолодження: Ні, зморшки не зникли як магією, але шкіра справді стала більш пружною.
- Текстура: Легка, не жирна. Швидко вбирається, і немає відчуття липкості.
- Економність: Невеликої кількості крему вистачає на все обличчя.
- Безпечність: Гіпоалергенний склад підходить для чутливої шкіри.
Єдиний мінус — це відсутність лопатки для набору крему. Кожен раз, коли доводиться занурювати пальці в баночку, це викликає деякий дискомфорт. З точки зору гігієни, це не найкращий варіант, адже навіть ретельно вимиті руки можуть принести небажані бактерії до продукту. Лопаточка була б значно більш зручним і чистим способом користування кремом.
Враження:
Зізнаюся, я була скептиком, але цей крем Mizon Peptide Ampoule Cream вразив. Моя шкіра стала виглядати більш свіжою та зволоженою, відчувається підтягнутість. Це не чарівна паличка, але якщо ви шукаєте щось для щоденного догляду, що поступово, але впевнено робить вашу шкіру кращою – це воно! 🤍
Коментарі (0)