Zera Khaibulaeva

Порятунок в екстрених ситуаціях-одноразові душі від ESTEM.

Для щоденної особистої гігієни в незручних умовах український виробник Estem придумав чудове рішення, де можна обрати для себе оптимальний варіант і використовувати його при потребі.

Я маю в своєму арсеналі 3 варіанти одноразових душів та міні-душ.

Чим вони відрізняються і що ж в середині?

ОДНОРАЗОВИЙ ДУШ EXTREME я обрала для себе як фаворит. Мені здається, в найекстремальніших умовах він буде самим актуальним.

У комплекті є мильна губка, рушник та саше з водою.

Тут повний комплект, який можна використовувати в любих умовах- для походу в гори, при відсутності води, в дорозі( якщо їдете наприклад у потязі або автобусним туром) для наших захисників. Дуже зручно, що не треба додаткових елементів, крім гострого предмету, щоб відкрити саше з водою.

На упаковці є вся необхідна інформація українською мовою а також QR код з відео інструкцією, все доступно і просто.

Використання дуже просте- відкриваємо упаковку, дістаємо всі елементи, відкриваємо саше з водою, наливаємо в пакет, кладемо губку у пакет з водою, спінюємо, намилюємо тіло і витираємо рушником, який йде в комплекті. Потім всі елементи викидаємо у смітник. В результаті- тіло чисте, свіже, шкіра зволожена.

Цей набір дійсно дуже гарно очищає тіло, після використання не потребує змивання.

Кожен набір має pH 5,5.

Набір EXTREME та Comfort не містять ароматизаторів, а от набір Classic має віддушку.

У складі Classic та Comfort немає саше з водою, а присутні мильна губка та рушник. Рушники відрізняються по розміру та складу, по відчуттях Classic мʼякша, а пропитка губки відрізняється трохи складом.

Щоб зрозуміти, який саме набір підійде Вам-іх треба спробувати всі і порівняти які відчуття будуть на вашій шкірі.

Міні-душ вдвічі менший за розміром, його можна навіть взяти у сумочку, він підійде для ніг, рук або інтимної гігієни.

Мені подобається, що вони не містять спирту та підходять для інтимної гігієни.

Якщо маєте індивідуальну чутливість до якихось компонентів, то уважно подивіться на склад, також рекомендую спробувати спочатку на невеликій ділянці тіла.

Як на мене- це чудовий винахід для особистої гігієни і я рекомендую мати парочку такий у запасі, тим паче ціна приємна ♥️