Vik_Sem

MIXTURA SIENA |Перлина у моїй колекції!

Тверді шампуні – моя слабкість, є в них щось «чарівне», незвичайне. Вони такі мініатюрні, але скільки в них всього корисного і як шикарно впливають на шкіру голови і довжину волосся.

Нещодвно я познайомилась з чудовим українським брендом MIXTURA.

І обрала для себе твердий шампунь SIENA із зеленою глиною, кокосовою олією та ароматними натуральними ефірними оліями помаранчу та іланг-ілангу.

Чудово що він підходить для частого застосування і має пролонговану дію задля чистоти та свіжості волосся.

Пакування бренду MIXTURA - окрема любов та захват. Все продумано до дрібниць.

Пакування шампуню дуже зручне, металева баночка з кришечкою, яка закручується - зберігає шампунь від зайвої взаємодії з водою і зручно брати з собою.

Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Coco Sulfate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Caoline Green Clay, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorella Microalgae, Сitrus Aurantium Dulcis (Peel) Oil, Ylang Ylang (Cananga odorata) Essential Oil

Активні компоненти:

• Кокосова олія - живить, додає блиску та еластичності волоссю.
  • Зелена глина - має протизапальні властивості, підтримує баланс шкіри голови, забезпечує добре очищення шкіри голови.
  • Натуральні аромати дарують свіжу солодку насолоду та гарний настрій.

Аромат:

Я схожу з розуму від ароматів Mixtura. Аромат твердого шампуню натуральний, вишуканий, з травʼяними нотками.

Брусок натурального кольору, гладкий, формою схожий на шайбу, краї закруглені, м'які, не ідеально оброблені. Акцентом з одного боку продруковано логотип, що стирається з першого миття голови.

Милиться шампунь швидко, буквально пару рухів і вже з'являється піна.

Піноутворення шикарне, м'яка піна, ніжна, щільна, швидко не осідає.

Змивається швидко, не залишає після «мильний» наліт, кожа голови та довжина чисті.

Щоб шампунь не втрачав свій зовнішній вигляд, необхідно правильно за ним
доглядати
, після кожного миття голови, брусок повинен повністю висохнути, це займає кілька хвилин, після забираю його в спеціальну баночку.

Спосіб застосування:

Перед використанням необхідно добре намочити волосся, так брусок буде милитись легко та швидко. Мию голову завжди двічі, якщо рідкі шампуні з м'якою миючою основою на перший раз піняться погано, то з твердим шампунем такої проблеми немає.

Шампунь промиває волосся до скрипу, але при цьому не сушить, шкіра голови та прикоренева зона ідеально очищені від різних забруднень (стайлінг, пил, себум).

Не дивлячись на те, що шампунь з м'якою миючою основою, йому під силу змити весь догляд, що накопичився, у мене він багатошаровий , незнаю як це працює, але саме тверді шампуні добре промивають не тільки шкіру голови і довжину.

Після шампуню волосся легке, об'ємне, прикореневе об'єм більше ніж звичайно, навіть на другий день.

Вплив на довжину м'який, шампунь не пересушує довжину волосся, кінці при постійному використанні не хрумтять, не пушать, природно змивається, але звичайно, незмивний догляд ніхто не скасовував.

Твердий шампунь не викликав лупу, роздратування, алергічні реакції.

Витрата як у звичайного рідкого шампуню, я не уявляю, як його можна розтягнути на пів року, навіть на три місяці, для мене це не реально. Мій максимум 1,5 місяці.

Підсумуємо:

+ Натуральний

+ М'яка миюча основа

+ Добре промиває

+ Не викликає негативних реакцій на шкірі голови

+ Не сушить довжину волосся

+ Приємний аромат ефірних олій

-РЕКОМЕНДУЮ-

12 вересня, 2024
Vik_Sem
12 вересня, 2024