Мілена

Кондиціонер майже за всі гроші світу

Кондиціонер майже за всі гроші світу

Отримала я цей кондиціонер у пробному форматі,у подарунок до основного замовлення. Пакування має гарний, естетичний колір, матова та приємна на дотик упаковка, що добре бо в вологих руках не вислизує. Повнорозмірні версії також дуже гарні.

Кондиціонер йде для об'єму тонкого волосся. Прям якогось об'єму я не помітила, він просто не обтяжує волосся, але об'єм у коріння як і завжди.

Запах - це жах, це запах одеколону дідуся, просто.... Дуже зраділа, що він не залишився на волоссі.

Щодо текстури - досить густа, трохи слизька, тому він добре проскользує по волоссю.

Ефект - м'яке, гладеньке волосся, але воно не дуже добре прочісується, розсипчасте. Мої сухі кінчики, які вже треба зрізати зробив м'якими.

Такий досить посередній кондиціонер, який має місце бути. Якщо користуватися тільки якимись досить сильно зволожуючими, це може призвести до ефекту жирного, перенасиченого волосся.

Ціна такого кондиціонеру в обсязі 350мл - приблизно 1400грн (в залежності від сайту та інше). І ось тут саме цікаве він просто не коштує таких грошей. Склад досить посередній, там досить мало олій та екстрактів. За такі гроші взагалі не раджу його купляти, ще й з таким запахом.

За ці гроші можна купити досить крутий аналог від Matrix - буде той самий ефект, залишу посилання. Можна купити шампунь в кондиціонер літрові і ще залишуться гроші .

Хто користувався чимось з бренду Davroe розкажіть як вам. Бо я дуже не задоволена, за таку ціну такий посередній склад й ефект...