#beautystudymakeupclub
Челенж, що дає змогу замислитися... Переосмислити...
Коли тобі 16 то все чорне або біле, тепер же, коли моє волосся чорне й де-не-де біле я починаю частіше згадувати як по незнанню та відсутності досвіду можна псувати свою шкіру, волосся, нігті та здоров'я вцілому.
Що я не робила раніше, а тепер не знаю як без цього жити:
💜Неправильно підібраний догляд. Не варто купляти все з полиць масмаркету та використовувати до кінця - читайте відгуки, дивіться склад, тестіть. А все, що не підходить в смітник. АЛЕ це я така розумна стала, коли не на стипендію живу, а на стабільну ЗП.
💜Домашній догляд за порожниною рота (будь-який) ніколи не замінить професійну чистку у стоматолога.
💜Массаж, а особливо курсом, а краще у остеопата - то не забаганки, а необхідність, тим паче коли по 10 годин на роботі.
💜Здати аналізи та зробити чекап організму раз на рік не так боляче, як потім лікувати хроніку за три роки.
💜Вітаміни, БАДи то не мережевий маркетинг. Нестача вітамінів та мікроелементів знижує імунітет та позначається на самопочутті.
💜Психолог - то не для "хворих"... Інколи пожаліє, хоча швидше дасть "ментального копняка" щоб рухатись вперед.
💜Спорт не тільки для спортсменів. Щоб просто нормально функціонувати треба рухатись. В прямому сенсі слова. Я далеко не спортивна дівчинка, я скоріш +сайз з великим плюсом. Але мінімальні навантаження (назвемо це зарядка) необхідні щоб після другого поверху в очах не темніло...
💜Вміння боротися зі стресом приходять після нервового зриву (не одного 🤪), але з часом починаєш розуміти як твої нерви тісно пов'язані з твоїм здоров'ям. Ванна з бульбашками, аромасвічки та музика для релаксу можуть бути не лише в фільмах. А йога та медитації не так вже і складно.
💜Приємні враження та теплі спогади з подорожі краще рівної засмаги (але про спф не забувайте)... А посмішка краща будь-якого макіяжу.
💜В кінці найголовніше - завжди треба любити СЕБЕ і тоді в вашому житті завжди буде гармонія і щастя!
Коментарі (0)