розчарування і здивування від Bamboo
жах для обличчя і спасіння для ніг
Хто мене читає - знають, що я в пошуках ідеального засобу для ніг, який забере шороховатість з моїх п"яток, про це писала тут https://club.makeup.com.ua/post/50180/ і тут https://club.makeup.com.ua/post/44371/. Я вже маю n-ну кількість кремів для ніг, всі вони непогані, але не роблять того, що потрібно мені. І тут я отримала в подарунок доглядову від Bamboo: сироватку з ретинолом, крем під очі, та крем для обличчя з ретинолом. Спробувавши його в серпні я була дуже розчарована засобами - моє лице наче помістили в теплицю під плівку, термоефект ще та радість, особливо коли надворі 36. Я не знаю на що грішити -чи це засоби такі, чи поки вони їхали спекою - зіпсувались, хоча неприємний запах відсутній. Якщо ще сироватку і крем під очі я використовувала на шию, то від крема для обличчя в мене пашіло і обличчя і шия. якщо хтось користувався- як було у вас? Вже планувала перемістити це все в викидушки, але щось мене дьорнуло минулого понеділка намастити кремом для обличчя п"ятки. і яким же було моє здивування на ранок, що за одну ніч шороховатість повністю зникла!
Концентрована сироватка для обличчя із ретинолом
Що в складі?
✔️Ретинол сприяє оновленню шкіри, протидіє запаленням, вирівнює тон, сприяє загоєнню застарілих слідів від акне, гальмує процес старіння шкіри (в засобів представлений стабільною формою - Ретинилу Пальмітат 0,3%)
✔️Пінолумін- речовина з голок та кори кедрової сосни, має значну протизапальну дію, оновлює судини, протидіючи куперозу і почервонінням
✔️Екстракт календули- нормалізує жирність шкіри, звужує пори, поборює збудників акне
✔️Ферулова кислота протидіє розвитку пігментацій, і вирівнює тон шкіри
✔️Натуральні емоленти: олія Бораго, персикової та оливкової кісточки, які сприяють ефективній дії ретинолу в складі, а також утримують вологу в шкірі, й перешкоджають її пересушенню та лущенню
✔️Натуральний оливковий емульгатор, який сприяє глибшому проникненню компонентів засобу, посилюючи їх дію
Наносила на чисту шкіру ніг. Дуже приємний аромат, баночка зі скла, піпетка набирає зверху на себе дуже багато засобу, так як він доволі густий, із-за чого все горлишко банки в сироватці.
Крем-актив (нічний) з ретинолом 1 %
✔️Має основну концентрацію ретинолу (1% Retinyl Palmitate), яка перебудовує структуру шкіри, вирівнявши її тон, прибравши висипання, та сліди від них, підвищує товщину шкіри та її захисні здібності
✔️Сквалан пом'якшує шкіру, сприяє її оновленню, м'якості та зволоженності
✔️Ніацинамід PC вступає в сінергію із ретинолом, прискорюючи розвиток його ефектів, та додатково звужуючи пори
✔️Д-пантенол м'яко посилює дію ретинолу, прискорюючи процес адаптації шкіри
✔️Метилсульфонілметан (MSM) та Глюкозамін сульфат разом запускають процес перебудови структури шкіри, позбавляючи зморшок, слідів від висипань
Наносила саме на загрубілу та шороховату шкіру. Крем приємний на дотик, гарно розприділяється. Дуже сподобався флакон (пластиковий) -чітко видно скільки засобу залишається, зручний дозатор.
Крем під очі із кофеїном, кетоном малини, гінкго білоба та скваланом
Що обіцяють:
✔️Прибирає набряки коло очей
✔️Позбавляє сірих кіл, пігментації під очами
✔️Протидіє розвитку куперозу та витончення шкіри повік, робить погляд виразнішим та привабливішим
👉Що в складі?
📌Кофеїн 1,5% - прибирає набряклість ("мішки") під очима
📌Кетон малини - стимулює відтік лімфи, нормалізує кровообіг, протидіє розвитку судинних сіточок та профілактує розвиток набряків
📌Екстракт гінкго білоба - прибирає сірі кола, оновлює структуру шкіри повік, при тривалому використанні, робить погляд виразнішим
📌Сквалан - пом'якшує шкіру повік, протидіючи її пересушенню
на баночці (зі скла) склад нанесений настільки малим шрифтом - що я не мала натхнення його переписувати і звертатись в особисті до бренду в соцмережі - теж не мала натхнення, бо це якось супер дивно. Текстура у крема супер ніжна та приємна.
Я наносила його на шкіру ніг без загрубінь, поверх сироватки.
Результат
Шкіра на ногах мене дуже потішила. Чи взяла б я повторно ці засоби? для обличчя -ніколи. але для ніг я буду брати ось цей нічний крем, якщо не знайду такого ж по результатах серед тих, які в мене вже є від honest, Shelly та mizon.
Коментарі (0)