Vik_Sem

Lunnitsa | Та це ж солодка вата на моєму обличчі!

Lunnitsa | Та це ж солодка вата на моєму обличчі!

"Чому такої пінки у мене не було раніше" - це головне питання, яке турбує мене після використання Ніжної пінки для вмивання "Lunnitsa Gentle Cleansing Foam"

Делікатний засіб, який ефективно очищує шкіру обличчя.

Композиція

Активні інгрідієнти:

  • Пантенол  – добре зволожує, нормалізує процес метаболізму клітин, заспокоює запальні процеси.
  • Алантоїн  – відлущує ороговілі тканини та перешкоджає появі чорних крапок, а також загоює шкірні ушкодження.
  • Екстракт м'яти  – виводить токсини, лікує вугровий висип, заспокоює запальні процеси, освіжає, посилює кровообіг, усуває сліди втоми.
  • Екстракт шавлії  – має сильні антиоксидантні властивості, завдяки чому добре захищає шкіру від вільних радикалів. Прискорює загоєння, зволожує, підвищує тонус, живить, нормалізує роботу сальних залоз, заспокоює запалення, приховує пігментацію.
  • Екстракт примули вечірньої  – надає пом'якшувальну та антиоксидантну дію, регулює клітинний метаболізм, прискорює регенерацію тканин, підвищує еластичність та міцність.
  • Гліцерин  – натуральна речовина, яка відіграє велику роль у процесі зволоження шкіри.
Lunnitsa | Та це ж солодка вата на моєму обличчі!
Lunnitsa | Та це ж солодка вата на моєму обличчі!
Lunnitsa | Та це ж солодка вата на моєму обличчі!

Пінка для вмивання LUNNITSA упакована у стандартний циліндричний флакон із білого пластику з трав'яним дизайном. На етикетці – основна інформація про засіб.

Під прозорою кришкою дозатор для вилучення засобу з пляшки. Він працює плавно, не потрібно багато зусиль, щоб натиснути на нього та отримати оптимальну кількість пінки.

Зручно, що флакон перед застосуванням не потрібно збовтувати – пінка утворюється безпосередньо при натисканні.

Пінка , яку видає флакон, білого кольору, дуже легка, хоч і щільна за текстурою. Вона не тане в руках, не розтікається , а тримається впевненою "хмаркою", яку легко наносити на обличчя. Що одразу "чіпляє" - так це аромат засобу! Він дуже виразний – приємно-цитрусово-цукерковий. Дрібниця, а піднімає настрій і робить таку рутину білш приємною).

На фото результат двох натискань на дозатор. Цієї кількості цілком вистачає, щоб очистити та освіжити обличчя. Тому витрата коштів – дуже економна .

Пінка дуже легко наноситься на обличчя , вона не тане і не розчиняється у воді.

Засіб не діє агресивно - не можу сказати, що вона очищається "до скрипу", але пінки вистачає, щоб очистити пори від забруднень та не порушити нормальний рівень pH. При вмиванні обличчя не стягує, немає відчуття плівки.

Ефект від застосування Пінки для вмивання LUNNITSA мені подобається - вона діє м'яко, делікатно, не пошкоджуючи шкіру, при цьому спрямована на пом'якшення та зволоження, нормалізацію гідробалансу, заспокоєння та зняття подразнення, зміцнення бар'єрної функції шкіри.

-РЕКОМЕНДУЮ-