NikVik

Парфумований лосьйон для тіла Парфумований гель для душ

Зʼявилась класна новинка від Joko Blend це парфумований лосьйон і гель для душу , вони є в трьох різних ароматах поки для себе обрала один аромат Spicy Vetiver , вибір впав спершу на мій улюблений колір , навіть не читала з якими нотами він бо знала що аромати від Joko Blend завжди приємні .

Отже мій відгук .

З ароматом не помилилась він не тільки по дизайну має ніжний відтінок зеленого , а і аромат Божественний. Чому так голосно !

Після використання цих засобів , я відчула себе як після спа салону . Аромат нагадує свіжість , хвою , морську хвилю , якогось душевного спокою . ( не вистачає тільки масажу 🤣) Гель для душу гарно збивається в пухнасту піну , шкіра лишається мягкою і ніжною . А про лосьйон для тіла взагалі можна мовчати і тільки насолоджуватись. Ніжна , кремоподібна консистенція , гарно впитується в шкіру , не має відчуття жирності , липкості . Тіло стає неповторно ніжним, а аромат на тілі залишається на довгий час і все про що можна думати то тільки про насолоду від засобу .

Властивості від виробника , що ви отримаєте при використанні:

Парфумований гель для душу Spicy Vetiver Joko Blend

Збагачений активними компонентами: алантоїном, пантенолом і екстрактом зеленого чаю, гель сприяє відновленню та пом'якшенню епідермісу, усуває сухість і лущення.

Парфумований лосьйон для тіла Spicy Vetiver Joko Blend

Збагачений активними компонентами: олією кокоса, пантенолом, екстрактами квітів Моной де Таїті та орхідеї, лосьйон сприяє відновленню та пом'якшенню епідермісу, дарує м'яке і тривале зволоження

Не зупинюсь на цьому ароматі , хочу познайомитись з усіма