Надійно, ніжно, натурально
Дезодорант "Бавовна" від Comex Ayurvedic Natural
Про своє захоплення дезодорантами Comex я вже розповідала. Із кожним новим ароматом знайомлюсь із великою цікавістю та залюбки ділюся враженнями. Нещодавно придбала дезодорант “Бавовна”, і вже ретельно його випробувала😏 Тож чи так само він гарний, як інші дезодоранти від Comex? Детальний огляд дивись далі👇
Паковання. Кульковий дезодорант об’ємом 50 мл з ніжним дизайном. Спереду назва, зі зворотного боку вся необхідна інформація: опис, спосіб застосування, умови зберігання, контакти виробника, склад та улюблені позначки про те, що засіб веганський і не тестується на тваринках💕
Виробник зазначає, що склад на 100% натуральний🌿
- вода - розчинник
- рослинний гліцерин - відповідає за зволоження шкіри
- натуральні алюмокалієві галуни (Potassium alum) - забезпечують надійний захист від запаху БЕЗ закупорення пор та БЕЗ блокування виділення поту
- пантенол - дарує шкірі заспокоєння та зволоження
- ксантанова камідь - природний регулятор в’язкості, стабілізатор емульсії
- гідрогенізована олія бавовни - пом’якшує та живить шкіру
- органічний екстракт кокосу - зволожує та відновлює шкіру, насичує вітамінами
- а також є рослинні консерванти і парфум
Консистенція. Прозора рідина, що вбирається повністю протягом 3-5 хвилин, в залежності від нанесеної кількості. Комфортно відчувається на шкірі. Слідів на одязі не залишає.
Аромат за описом виробника: “квітковий пудровий аромат, впевнений і сильний, але водночас тендітний та елегантний, доповнює квітковий коктейль бавовна, яка дарує терпку свіжість”. Для мене в ньому домінує приємна пудровість, що заграє з легкою свіжістю. Аромат зовсім ненав’язливий і надзвичайно ніжний. Він відчувається від пляшечки та в процесі нанесення, але потім майже непомітний на шкірі, з парфумами не конфліктує. Мені аромат дуже сподобався!
Ефективність. Бавовняний дезодорант вирушив зі мною у відпустку, і там він показав себе якнайкраще. У тривалій дорозі, під час довгих прогулянок, і в прохолоду, і в спеку - абсолютний захист від запаху поту. Задля власної впевненості, краще поновлювати дезодорант після активностей (типу тренувань). Та загалом він дуже круто справляється зі своїми обов’язками, дарує комфорт та впевненість🥰
Тож я вже втретє впевнилась у якості дезодорантів від Comex і щиро рекомендую придивитися до них!
А якщо цікаво, ось огляди інших дезодорантів від Comex:
- “Півонія”: https://club.makeup.com.ua/post/39200/
- "Зелений чай": https://club.makeup.com.ua/post/47876/
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)