Missmili

Накупила)

Накупила)

Так як у мене зараз період «Жінка на межі нервового зриву», всі сили вкладаю в те, щоб якось себе підбадьорити та хоч трохи полегшити свій нервовий стан. Один із способів — це шопінг: нехай ненадовго, але декілька крапель ендорфінів отримую, і на тому спасибі.

Що ж я придбала, і звичайно, анонси майбутніх оглядів:

1. Охолоджуючий тонер від Hollyskin — після позитивного досвіду від їхньої маски для обличчя вирішила взяти до пари тонер. Думаю, для ранкової рутини він буде саме те, що треба.

Накупила)

2. Фарба для брів Barviya — щось змінилося в моєму організмі, і тепер будь-яка фарба для брів лягає синьо-чорним відтінком, навіть якщо на упаковці написано “світло-коричневий”. Можливо, ви подумали, що я перетримую її на бровах, але ні — достатньо трьох хвилин, і я гарантовано отримую неперевершений чорний відтінок з синім відливом. Для експерименту вирішила взяти фарбу від Barviya у відтінку “графіт темно-русявий”. За відгуками — наче норм.

3. Олена Романюк, я здаюсь! Вмовила. Для знайомства з брендом Mary & May обрала набір зразків із пінкою, сироваткою та кремом. Усі засоби — з екстрактом чайного дерева.

4. Маски від Via Beauty — давно їх не брала, тому вирішила скористатися акцією і придбати кілька масок цього бренду.