Vik_Sem

Пілінг для шкіри голови JOKO BLEND | швидко, модно та ДУЖЕ КОРИСНО!

Пілінг для шкіри голови JOKO BLEND | швидко, модно та ДУЖЕ КОРИСНО!
Пілінг для шкіри голови JOKO BLEND | швидко, модно та ДУЖЕ КОРИСНО!
Пілінг для шкіри голови JOKO BLEND | швидко, модно та ДУЖЕ КОРИСНО!

Пілінги та скраби для шкіри голови стають все популярнішими. Звичайно, це не перший бум на такі кошти.

Але якщо років 5 тому вони були відомі лише у вузьких колах, то зараз догляд за шкірою голови можна знайти у супермаркеті поблизу. Ось тільки не завжди він вдалий: то засіб надто агресивний, то частинки скрабу погано змиваються, то банка дуже незручна.

Тому, читаючи відгуки та вибираючи новий пілінг для відлущування шкіри голови, мені захотілося взяти щось перевірене. Ось так я замовила Joko Blend Scalp Peeling Scrub.

Упаковка

Досить симпатична картонна коробка з приємним дизайном та всією необхідною інформацією. Пілінг знаходиться в тубі. М'яка упаковка, використовувати засіб дуже зручно. Всі написи нанесені якісно, ​​тому туба зберігає акуратний вигляд навіть при частому торканні мокрими руками. Ще один аргумент на користь купівлі цього пілінгу для шкіри голови – мега-зручний носик для нанесення. Завжди наношу без дзеркала по проділах і виходить рівномірно.

Зовнішні характеристики пілінгу

Колір – білий, однорідний.

Аромат – дуже приємний, це солодка, фруктова м'ята. Спочатку аромат здається більш цукрово-цукерковим, а трохи згодом відчувається легка свіжість ментолу. Мені запах дуже сподобався, користуватися приємно і зовсім не набридає.

Консистенція - середньої густоти, кремова зі скрабуючими частинками. Їх досить багато, частинки зовсім негострі.

Пілінг для шкіри голови JOKO BLEND | швидко, модно та ДУЖЕ КОРИСНО!
Пілінг для шкіри голови JOKO BLEND | швидко, модно та ДУЖЕ КОРИСНО!

Для початку варто сказати, що у мене досить примхлива шкіра голови. Не кожен шампунь їй підійде. Деякі легко провокують свербіж та якесь дивне відчуття несвіжості, недостатньо промивають, хоч і відповідають типу волосся.

Шкірі голови просто необхідне інтенсивне очищення та відлущування на регулярній основі.

Застосовую пилинг для шкіри голови приблизно 1 раз на тиждень. Якщо точніше, то на кожне 2-3 миття голови. Повторюся, наносити його дуже зручно, можна впоратись однією рукою. Просто носиком "малюю" проділи, потихеньку натискаючи на тубу. Потім масажую трохи, іноді можу залишити на хвилинку - мені дуже подобається відчуття м'ятної свіжості. Потім змиваю пілінг і наношу шампунь.

  1. Глибоко очищує. Згодна з відгуками, після пілінгу виникає відчуття, ніби я все життя погано мила голову – а тут вона по-справжньому очистилася від зайвого. Дуже приємне почуття легкості та м'ятний холодок після.
  2. Економить час . По суті застосування пілінгу не займає більше часу, ніж нанесення шампуню.
  3. Забезпечує прикореневий об'єм . За рахунок хорошого очищення і відлущування забирається надлишок себуму - вже з першого застосування я відчула, що волосся біля коріння максимально об'ємне і розсипчасте.
  4. Злегка подовжує свіжість . Ось тут я очікувала більшого - жодного +1 день між миттям пілінг не дасть. У моєму випадку це буквально кілька годин.
  5. Не провокує сверблячку, лупу та інші проблеми. Власне, навпаки. З ним проблемній шкірі голови дуже легко та комфортно.
  6. Економно витрачається . За відчуттями, пілінгу спокійно вистачить на рік і навіть більше. А все завдяки зручному носику, мені здається, аналогічний обсяг у банку з гвинтовою кришкою я витратила б у кілька разів швидше.
  7. Чи прискорює ріст волосся. Так, за рахунок невеликого масажу, коріння може і отримують більше харчування.

Враховуючи ефективність та дуже зручну упаковку, сміливо рекомендую до покупки!