Пілінг для шкіри голови JOKO BLEND | швидко, модно та ДУЖЕ КОРИСНО!
Scalp Peeling Scrub Joko Blend
Пілінги та скраби для шкіри голови стають все популярнішими. Звичайно, це не перший бум на такі кошти.
Але якщо років 5 тому вони були відомі лише у вузьких колах, то зараз догляд за шкірою голови можна знайти у супермаркеті поблизу. Ось тільки не завжди він вдалий: то засіб надто агресивний, то частинки скрабу погано змиваються, то банка дуже незручна.
Тому, читаючи відгуки та вибираючи новий пілінг для відлущування шкіри голови, мені захотілося взяти щось перевірене. Ось так я замовила Joko Blend Scalp Peeling Scrub.
Упаковка
Досить симпатична картонна коробка з приємним дизайном та всією необхідною інформацією. Пілінг знаходиться в тубі. М'яка упаковка, використовувати засіб дуже зручно. Всі написи нанесені якісно, тому туба зберігає акуратний вигляд навіть при частому торканні мокрими руками. Ще один аргумент на користь купівлі цього пілінгу для шкіри голови – мега-зручний носик для нанесення. Завжди наношу без дзеркала по проділах і виходить рівномірно.
Зовнішні характеристики пілінгу
Колір – білий, однорідний.
Аромат – дуже приємний, це солодка, фруктова м'ята. Спочатку аромат здається більш цукрово-цукерковим, а трохи згодом відчувається легка свіжість ментолу. Мені запах дуже сподобався, користуватися приємно і зовсім не набридає.
Консистенція - середньої густоти, кремова зі скрабуючими частинками. Їх досить багато, частинки зовсім негострі.
Мої враження від застосування
Для початку варто сказати, що у мене досить примхлива шкіра голови. Не кожен шампунь їй підійде. Деякі легко провокують свербіж та якесь дивне відчуття несвіжості, недостатньо промивають, хоч і відповідають типу волосся.
Шкірі голови просто необхідне інтенсивне очищення та відлущування на регулярній основі.
Застосовую пилинг для шкіри голови приблизно 1 раз на тиждень. Якщо точніше, то на кожне 2-3 миття голови. Повторюся, наносити його дуже зручно, можна впоратись однією рукою. Просто носиком "малюю" проділи, потихеньку натискаючи на тубу. Потім масажую трохи, іноді можу залишити на хвилинку - мені дуже подобається відчуття м'ятної свіжості. Потім змиваю пілінг і наношу шампунь.
Враження:
- Глибоко очищує. Згодна з відгуками, після пілінгу виникає відчуття, ніби я все життя погано мила голову – а тут вона по-справжньому очистилася від зайвого. Дуже приємне почуття легкості та м'ятний холодок після.
- Економить час . По суті застосування пілінгу не займає більше часу, ніж нанесення шампуню.
- Забезпечує прикореневий об'єм . За рахунок хорошого очищення і відлущування забирається надлишок себуму - вже з першого застосування я відчула, що волосся біля коріння максимально об'ємне і розсипчасте.
- Злегка подовжує свіжість . Ось тут я очікувала більшого - жодного +1 день між миттям пілінг не дасть. У моєму випадку це буквально кілька годин.
- Не провокує сверблячку, лупу та інші проблеми. Власне, навпаки. З ним проблемній шкірі голови дуже легко та комфортно.
- Економно витрачається . За відчуттями, пілінгу спокійно вистачить на рік і навіть більше. А все завдяки зручному носику, мені здається, аналогічний обсяг у банку з гвинтовою кришкою я витратила б у кілька разів швидше.
- Чи прискорює ріст волосся. Так, за рахунок невеликого масажу, коріння може і отримують більше харчування.
Враховуючи ефективність та дуже зручну упаковку, сміливо рекомендую до покупки!
Коментарі (0)