Mariaa_

Гідрогелеві патчі SKINBAR Caffeine & Vitamin C Hydrogel Patch

Гідрогелеві патчі SKINBAR Caffeine & Vitamin C Hydrogel Patch

Відносно молодий UA бренд SKINBAR поповнив асортимент продукції гідрогелевими патчами. Це моє перше знайомство з даним виробником, але загалом бачу, що певні продукти користуються попитом на сайті мейкап.юа, тож було цікаво скласти і свою думку. А ще, це саме той засіб, який завжди є на поличці у моєму холодильнику для того, щоб швидко освіжитись та зняти набряки.

Що обіцяє виробник?

- вітамін С відомий своїми антиоксидантними властивостями, які допомагають захистити шкіру від негативного впливу навколишнього середовища;
- комбінація кофеїну та вітаміну С освітлює темні кола, а також тонізує;
- завдяки гідрогелевій основі, патчі щільно прилягають до шкіри, забезпечуючи ефективне проникнення активних компонентів у глибокі шари епідермісу;
- знімають набряки та почервоніння після сну;
- зручна анатомічна форма.

Пакування. Патчі надійшли у картонному пакуванні з інформацією щодо складу, з описом продукції, без додаткових захисних елементів. Самі патчі у пластиковій тарі з обмежувачем та лопаткою у комплекті. Дизайн досить лаконічний.

Розмір. Великуватий, але не бачу в цьому недоліку, навпаки мені подобається, що більша частина обличчя піддається зволоженню :)

Ефект. Освітлення темних кіл не помітила, оскільки такої проблеми не маю. Взяла з вітаміном С з надією висвітлити хоч трішки пігментацію навколо очей, тому тон все таки трішки вирівнявся, а шкіра виглядає більш зволоженою. Патчі не сповзають та щільно прилягають до шкіри.

Склад. Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Gellan Gum, Chondrus Crispus Powder, Caffeine, Rosa Canina Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Trifolium Pratense Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Lecithin, Sodium Benzoate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Potassium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Mica, CI 77891, CI 19140, Tin Oxide.

Аромат. Засіб має легкуватий ненав'язливий аромат, на обличчі практично не відбувається.

Консистенція. Есенція водичкова, має жовтуватий колір. Кількість рідини та просочення патчів достатньо хороше.

У підсумку хочу зазначити, що не завжди бюджетні патчі можуть бути низької якості. Продукція не викликала неприємних відчуттів, зволожує, освіжає шкіру та злегка вирівнює тон. Планую знайомитись і з іншими засобами бренду SKINBAR.

Дякую за увагу! ❤️