Органічний твердий шампунь від Najel
Чи вийшла покупка наосліп вдалою?
Зазвичай я користуюсь рідкими шампунями, з твердими я досвіду ще не мала.
Побачивши його пару разів у стрічці, я однозначно захотіла його спробувати.
І знаєте, я не пошкодувала. Він коштує кожної копійочки.
Раніше я не була знайома з брендом Najel, але тепер залюбки буду замовляти ще щось для себе і на подарунки для подружок.
Najel-це екологічна французька косметика, сертифікована Cosmos Organic.
Шампунь запакований у картонну коробку, всередині брусочок круглої форми, по боках фактурний, нагачує трохи форму для кексу. Вага бруска 75 г. На упаковці вказано, що це може замінити 2 пляшки рідкого шампуню.
Брусок гарно поміщається у руці, спочатку мені незручно було користуватися, я не знала як його зручніше намалювати і наносити на волосся. І прийшла до висновку, що мені зручно змочити брусочок водою, і одразу спінювати на мокрому волоссі.
Піниться шампунь чудово. Мені достатньо одного нанесення і промивання.
Цей шампунь має приємний аромат. Мені відчувається травʼяна композиція, де домінує конвалія. Це суто мої відчуття, дівчата писали про інше☺️ Ще мені нагадує аромат, коли проходиш повз або заходиш у магазин Lush(де продається натуральне мило).
Аромат тримається на волоссі після миття і ще наступні дні , я відчуваю його навіть після миття рідким шампунем.
Я мию голову через день, маю жирний тип шкіри голови.
На упаковці вказано, що шампунь для сухого та его волосся.
Але в результаті він мені підійшов.
Признаюся , трохи переживала, чи не буде твердий шампунь, який нагадує по консистенції і вигляду мило, сушити мені волосся.
В результаті я отримала гарно очищене волосся, по довжині воно не пересушене.
Шампунь додає мені трохи обʼєму і показує нові коротки волосинки, так я бачу, що моє випавши волосся росте ☺️
У складі шампуню є оливкова олія та олія ши, які гарно помʼякшують волосся.
На останньому фото на руці вигляд брусочка через 2 тижні використання, брусок чудово тримає форму і дуже економний у використанні.
Після використання я кладу брусок на паперовий рушник, він швидко висихає і далі зберігаю в оригінальній упаковці.
Люблю знаходити чудові такі цікавинки і ділитися ними з Вами♥️
Мені дуже сподобався цей шампунь і я його однозначно рекомендую ♥️
Коментарі (0)