Zera Khaibulaeva

Органічний твердий шампунь від Najel

Зазвичай я користуюсь рідкими шампунями, з твердими я досвіду ще не мала.

Побачивши його пару разів у стрічці, я однозначно захотіла його спробувати.

І знаєте, я не пошкодувала. Він коштує кожної копійочки.

Раніше я не була знайома з брендом Najel, але тепер залюбки буду замовляти ще щось для себе і на подарунки для подружок.

Najel-це екологічна французька косметика, сертифікована Cosmos Organic.

Шампунь запакований у картонну коробку, всередині брусочок круглої форми, по боках фактурний, нагачує трохи форму для кексу. Вага бруска 75 г. На упаковці вказано, що це може замінити 2 пляшки рідкого шампуню.

Брусок гарно поміщається у руці, спочатку мені незручно було користуватися, я не знала як його зручніше намалювати і наносити на волосся. І прийшла до висновку, що мені зручно змочити брусочок водою, і одразу спінювати на мокрому волоссі.

Піниться шампунь чудово. Мені достатньо одного нанесення і промивання.

Цей шампунь має приємний аромат. Мені відчувається травʼяна композиція, де домінує конвалія. Це суто мої відчуття, дівчата писали про інше☺️ Ще мені нагадує аромат, коли проходиш повз або заходиш у магазин Lush(де продається натуральне мило).

Аромат тримається на волоссі після миття і ще наступні дні , я відчуваю його навіть після миття рідким шампунем.

Я мию голову через день, маю жирний тип шкіри голови.

На упаковці вказано, що шампунь для сухого та его волосся.

Але в результаті він мені підійшов.

Признаюся , трохи переживала, чи не буде твердий шампунь, який нагадує по консистенції і вигляду мило, сушити мені волосся.

В результаті я отримала гарно очищене волосся, по довжині воно не пересушене.

Шампунь додає мені трохи обʼєму і показує нові коротки волосинки, так я бачу, що моє випавши волосся росте ☺️

У складі шампуню є оливкова олія та олія ши, які гарно помʼякшують волосся.

На останньому фото на руці вигляд брусочка через 2 тижні використання, брусок чудово тримає форму і дуже економний у використанні.

Після використання я кладу брусок на паперовий рушник, він швидко висихає і далі зберігаю в оригінальній упаковці.

Люблю знаходити чудові такі цікавинки і ділитися ними з Вами♥️

Мені дуже сподобався цей шампунь і я його однозначно рекомендую ♥️