Splash

Бренд Splash як виклик рутині

Бренд Splash як виклик рутині

З дитинства батьки нас вчили: «Зуби треба чистити щодня!». Нам пояснювали, в чому користь, чому це так важливо або що станеться, якщо цього не робитимеш. Але якось так виходило, що ми не до кінця розуміли цінності цього нудного заняття. Можливо, тільки вже під кабінетом стоматолога, егеж?

А що, якби кожне чищення зубів викликало усмішку на твоєму обличчі ще до того, як ти побачиш її у дзеркалі? Саме тут до рук бере мікрофон Splash і галасує: «Ні нудній рутині. Так яскравому ритуалу».

Бренд Splash як виклик рутині

Перетворювати буденні справи на ритуали можна. І навіть треба! Ми звикли думати, що чищення зубів потрібне, аби підтримувати гігієну і впевнено ходити на візит до стоматолога. Проте Splash прагне змінити це уявлення і перетворити твою рутину на щоденний пунктик, який хочеться робити завжди.

Саме тому ми не обмежуємо у виборі смаків, не створюємо такі, що існують на полицях за замовчуванням, нудні й однотипні, та не ставимо тебе перед вибором: мʼятний чи ще більш мʼятний смак :) В арсеналі Splash тільки ті смаки, що пробуджують відчуття з першого контакту.

Хочеш відчути ніжність лаванди й присмак ванілі, що нагадують ніжні матусині обійми? Або, можливо, шукаєш незмінну ментолову класику з несподіваними нотками огірка? Splash готовий вражати щодня і не ставити жодних рамок у цьому виборі.

Ми не обіцяємо «чудодійних» засобів, які надають голлівудську усмішку, ідеальні зуби чи колір з відтінком унітазності. Наші пасти створені для тих, хто хоче експериментувати, хто цінує справжні відчуття і може кайфувати від здавалося б звичайної процедури чищення зубів. Стандарти рекламних обіцянок у минулому. Ми віримо, природа вже створила найкраще, а нам тільки лишається це підтримуват

Веселощі – це добре, але й про природність не забуваємо. Зубні пасти Splash створюються з турботою про твоє здоровʼя. Ми певні, що догляд за зубами може бути ефективним і з натуральними компонентами. Тобі залишається обрати «свою» під власний запит.

У складі Splash тільки ті компоненти, які підтримують здоровʼя зубів і ясен, зменшують ризик карієсу та забезпечують свіжість дихання без агресивних хімікатів. Завдяки чому такий результат? Усе просто – екстракти трав, натуральні ароматизатори та природні очищувальні компоненти. Саме вони роблять догляд за зубами ефективним і безпечним. Голлівудські посмішки вже давно не в тренді. Підсилення твоєї справжньої краси – ось до чого ми прагнемо.

Splash
5
Підписники
0