Vik_Sem

SUE | Кремова маска для обличчя Antioxidant

Привіт, дівчата))

Хочу поділитись з вами враженнями від використання Кремової маска для обличчя Antioxidant від бренду SUE.

Я тільки почала знайомство з цим брендом, але вже є продукти, які потрапили у саме серденько)) І ця маска одна з цих продуктів))

Інформація від виробника

"Це засіб 2 в 1 - маска та мʼякий ензимний пілінг. Підходить для всіх типів шкіри. Особливо рекомендуємо для шкіри з тьмяністю, зневодненням, сухістю, потребою відновити шкіру."
Композиція
INCI: Water, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate*, Glycerin, Propylene Glycol, Bacillus Ferment, D-Panthenol, Resveratrol, Marigold (Calendulae Officinalis) Flower CO2 Extract, Green Tea (Camelia) Leaf CO2 Extract, Tocopheryl Acetate, Natural Cosmetic Fragrance Raspberry, Benzyl Alcohol*, Benzoic Acid*, Dehydroacetic Acid*.

Активні компоненти

• Keratoline збагачує шкіру киснем, прискорює регенерацію та оновлення епідермісу, м'яко відлущує ороговілі клітини.
  • Ресвератрол має потужну антиоксидантну дію, захищає шкіру від дії УФ-променів та вільних радикалів.
  • СО2 екстракт календули вирівнює тон шкіри, візуально звужує пори і вирівнює рельєф шкіри.
  • СО2 екстракт зеленого чаю покращує загальний вигляд шкіри, надає еластичності та пружності.
  • Вітамін Е сприяє зволоженню шкіри та утриманню вологи в ній.

Класно, що бренд SUE використовує 100% інгредієнтів рослинного походження.

• не тестується на тваринах
  • без синтетичних ароматизаторів
  • без продуктів нафтопереробки

Засіб представлений в зручній, сріблястій тубі, де вказана необхідна інформація.

Має захисну мембрану, яку потрібно проколоти .

Об'єм: 40г.

Текстура: ніжна кремова, приємно розподіляється по шкірі..
Аромат: мʼякий солодкуватий з нотами малинки.
Витрата: Вистачає: до 2-х місяців регулярного використання
Застосування

Наношу маску на очищену шкіру обличчя за допомогою спеціальної кисті. Шкіра не стягується, неприємних відчуттів немає, відчувається легкий холодок. Витрата маски економічна. Через 10 хвилин змочую руки і починаю круговими рухами акуратно змивати маску. .

Моя шкіра після використання цієї маски свіжа, чиста і матова, без сухості та стягнутості, тон більш рівний і загалом виглядає здоровішим.

Я користуюся цією маскою більше місяця, можливо, не так регулярно, як хотілося б, але я відмовлятися від неї не збираюся точно. Ця маска мені подобається в ранковій рутині, коли ти ні куди не поспішаєш і можеш насолодитися ранковою кавою та приділити час собі. Аромат бадьорить та дарує гарний настрій на цілий день.

Підсумуємо:

• зручний формат маски;
  • приємний аромат, та кремова текстура, яка легко росподіляється;
  • легкий ефект пілінгу;
  • рівний тон та сяйво шкіри;
  • не тестується на тваринах;
  • без продуктів нафтопереробки;
  • не містить етилового спирту;

Чудова масочка, яка має гарну дію , рекомендую!