Аніта

Натуральні дезодоранти від Weleda

Натуральні дезодоранти від Weleda

Всім привіт, вчора отримала свій подарунок від Makeup club. Це натуральні дезодоранти у формі стіку від швейцарського бренду Weleda. Для мене це нові засоби, раніше з цим брендом я не була знайома. Тому це чудова нагода для знайомства і тестування.
Натуральних дезодорант-стік – це справжній доказ екоусвідомленості та турботи про своє здоров'я та навколишнє середовище! Дезодорант має 100% натуральний склад, з натуральних ефірних олій та з органічно вирощеної сировини.

Склад:
Кукурудзяний крохмаль, соняшникова олія, каприловий/каприновий тригліцерид, олія ши, гранули з воску насіння соняшнику, триетилцитрат, дикрохмальний фосфат, вода, коко-каприлат/капрат, рицинолеат цинку, гідрогенізована рицинова олія, олія шалфею/ лауроїл лактилат натрію, аскорбив пальмітат, парфумна композиція.

Пакування: стік об'ємом 50 гр. Картонна упаковка із переробленого матеріалу повністю підлягає вторинній переробці. Без пластику.

Особливості:

  • ‌Без спирту, без солей алюмінію, без харчової соди;
  • Без парабенів, мінеральних масел, силіконів, синтетичних ароматизаторів та інгредієнтів тваринного походження;
  • ‌Клінічно та дерматологічно підтверджена хороша переносимість шкіри;

Текстура дезодоранту ніжна, засіб немов тане на шкірі.

Ароматна лінійка

🍋 Лимон та бергамот
🌿 Евкаліпт і м'ята
🌸 Амірис та мімоза

Першим тестувала дезодорант з лимоном та бергамотом, в нього в стіку був найнасичиніший аромат. Щоб скористатися дезодорантом треба натиснути знизу. Якщо надто сильно натиснули і стік піднявся занадто, то потрібно постукати зверху і він сховається. Сподобалося що дезодорант не залишає плям, немає відчуття липкості або мокроти. Швидко вбирається, залишається тільки відчуття свіжісті та легкий аромат, я думала він буде занадто виразним але на ділі виявився приємним і ненав'язливим. Гарно справляється з потом. Немає потреби в додатковому використанні дезодоранти. Мені вистачило ранкового нанесення аж до вечора. Тому можу сказати, що перше знайомство з цим брендом пройшло чудово.