Актуальний догляд
Засоби моєї щоденної доглядової рутини🧖🏻♀️
Про деякі доглядові засоби, які є в моїй рутині я нещодавно розповідала, а сьогодні хочу поділитися з вами іншими базовими баночками, якими зараз користуюсь. Тут буде і очищення, і тонізування, і лікування, і зволоження, і живлення. Сподіваюсь вам буде цікаво ❤️ Про деякі доглядові засоби, які є в моїй рутині я нещодавно розповідала, а сьогодні хочу поділитися з вами іншими базовими баночками, якими зараз користуюсь. Тут буде і очищення, і тонізування, і лікування, і зволоження, і живлення. Сподіваюсь вам буде цікаво ❤️
Міцелярний лосьон Bioderma Sensibio H2O
В мене це мініатюра у 20 мл для чутливої шкіри, це вже друга соя така манюнька. І скажу, що вже замовила 100 мл, тому що це найкраща та найкомфортніша міцелярна вода, яку я пробувала. Ця водичка м'яко та делікатно очищує обличчя від забруднення та макіяжу, хоча макіяж я зазвичай змиваю гідрофільним бальзамом.
Цей засіб не викликає в мене подразнень, почервонінь та печіння.
Водостійку туш видаляє просто чудово, без ефекту панди.
Основні інгредієнти: міцели ефірів жирних кислот, маннітол, ксилітол, рамноза, екстракт алое, огірка, камелії китайської, гінкго білоба.
Wishful get clean 2% PHA & sea moss gentle foaming cleanser
Це супер м'який засіб для вмивання, який емульгується в гарну пінку. Об' єм 50 мл. Він має в своєму складі 2% глюканову кислоту та морський мох. Засіб добре відлущує шкіру та очищує її. Пінка м'яка, ніжна, не сушить шкіру. Добре очищує пори. Обличчя після вмивання м'яке, не має ефекту стягнутості
В складі є амінокислоти, активні речовини отримані з кокоса та кори верби.
Засіб мені подобається, але в нього досить дивний аромат, мені нагадує запах спаленої гуми.
Votary daily Apple toner
В одному з beauty box мені трапився такий тонік з яблучною кислотою та пребіотиками. Об'єм 30 мл. Тонік добре вирівнює тон шкіри. Комфортно відчувається на обличчі, не сушить те не пече.
Цей продукт виготовлений у Великобританії на основі натуральних рослинних олій та екстрактів.
Містить збалансовану суміш AHA, включаючи молочну та яблучну кислоти, цей тонік допомагає м'яко освітлити та розгладити шкіру. Він також містить розторопшу, яка заспокоює шкіру, пребіотик інулін, який відновлює баланс мікробіома шкіри, гліцерин, що забезпечує зволоження, та екстракт лакриці, який сприяє вирівнюванню тону шкіри.
Тонік має зручний дозатор, не в такіє багато продукту. Аромат має як в яблучного оцту.
Neutrogena Clear & Defend+ Daily Serum
Це сироватка для проблемної шкіри з AHA/Pha-кислотами, об'єм 30 мл. Серум некамедогенний, розроблений для шкіри схильної до появи прищів. Якщо є запалення на шкірі вона може підпікати, але працює дуже добре, за час її користування ніяких висипань не було.
Склад сироватки містить 10%-ну комбінацію кислот:
Гліколева кислота 5% — запускає процес оновлення клітин шкіри, допомагаючи зменшити сліди акне.
Мигдальна кислота 2.55% — є відлущувальним агентом, який активує природний процес оновлення шкіри, надаючи їй сяйва.
Глюконолактон 2.45% — делікатно очищає шкіру, діючи як ексфоліант, допомагаючи звільнити пори від забруднень і поліпшити текстуру шкіри.
Також у складі є найпопулярніша речовина для лікування прищів і акне — саліцилова кислота. Вона прекрасно регулює секрецію сальних залоз, зупиняє розвиток прищів на ранніх етапах, знімає почервоніння й усуває саму причину появи акне.
Серум використовую лише ввечері через активний склад кислот. Цей засіб однозначно буду повторювати. Шкіра чиста та сяюча.
Jurlique Moisture Replenishing Day Cream
Ще один засіб, який я отримала в beauty box. Це мініатюра, 15 мл. Це зволожуючий живильний крем для шкіри обличчя, який насичений та збагачений рослинними екстрактами. До його складу входять виняткова ботаніка рослинної ферми Jurlique, а також високоефективні олії: сафлорова, олія жожоба і ши, які забезпечують потужне зволоження і покращують колір і текстуру шкіри обличчя.
Текстура крему щільна та жирна. Аромат має насичений, квітково-лікарський. Шкіра дуже пружна після нього та гарно сяє, але мені для денного догляду це занадто важко, тому використовую цей крем в основному у вечірньому догляді. Але взимку думаю вдень це буде супер.
Коментарі (0)