Stassyababy

Моя нова знахідка для догляду за шкірою: тонік Листя Мануки від Ziaja

Моя нова знахідка для догляду за шкірою: тонік Листя Мануки від Ziaja

У мене комбінована шкіра, яка протягом дня стає жирною в певних зонах. Тонік "Листя Мануки" від Ziaja виявився справжньою знахідкою, допомагає заспокоїти шкіру, особливо якщо є подразнення чи висипання , та чудово допомагає підготовити шкіру наприклад для макіяжу.

Упаковка та спосіб застосування
Обʼєм 200 мл.

Продукт знаходиться в зручній пластиковій баночці, яка виглядає як скло, але це насправді пластик, що робить її легкою та зручною у використанні.

Розпилювач дозволяє рівномірно наносити продукт на шкіру. Я зазвичай розпилюю на обличчя та протираю ватним диском, або ж одразу наношу на диск.

Враження від використання
Аромат у тоніка приємний, не різкий. Після використання не відчуваю жодних алергічних реакцій. Він чудово знімає запалення і, здається, звужує пори. Однак для повної впевненості хочу протестувати його ще кілька тижнів.

Щодо складу, основні активні інгредієнти включають:

  • Glycerin – зволожує та пом'якшує шкіру.
  • Panthenol – має заспокійливі властивості.
  • Zinc Gluconate – контролює секрецію шкірного сала та допомагає боротися із запаленнями.
  • Lactobionic Acid та Mandelic Acid – мають м'який відлущувальний ефект.
  • Leptospermum Scoparium Leaf Extract (екстракт манука) – усуває бактерії, заспокоює шкіру і надає їй здорового вигляду.


Тонік від Ziaja – це чудовий засіб для тонізації обличчя. Він не лише заспокоює шкіру та зменшує подразнення, але й нормалізує виділення себуму, готує шкіру до подальшого догляду.

Чекаю на ваші поради про інші продукти цього бренду! Дуже хочу ще щось спробувати✨

Моя нова знахідка для догляду за шкірою: тонік Листя Мануки від Ziaja