Натуральні дезодоранти від Weleda
Які вони? Чи варті того?
Привіт) І ось моя черга зробити допис про ці неймовірні подарунки. Дякую Мейкапу за такі шикарні конкурси. Мені також дістався подаруночок - дезодоранти від Weleda.
По перше Weleda - це дуже знаменитий бренд. Ця косметика швейцарська і якість вкладена в косметику самі розумієте яка)). Виробники дуже слідкують за якістю і екологічністю продукції. Також бренд славиться дуже гарними складами косметики, без дикої новизни - класичний і дієвий екологічний склад.
І так про самі дезодоранти. Виглядають вони дуже гарно, стильно і модно. Навіть упаковка екологічна - з спресованого картону. Але картон настільки плотний, що він прослужить дуже довго.
В наборі було три види дезодорантів.
Жовтий - дезодорант з цитрусом і бергамотом. Я до речі думала, що з лимоном. Пахне цирусом. Ніжно, не хімічно. Він зовсім не пахне класичним туалетним лимонним освіжувачем. Ні, це більше лимонна олія для ароматерапії. Мені подобається) Працює досить добре - вже тестила. Класичний день. без сильних навантажень, таких як спорт - витримує добре.
Рожевий - дезодорант під назвою сенситів. Він створений для максимально чутливих людей і чутливої шкіри. Як на мене нічим він не пахне. Для фанатів безароматичних засобів для тіла - це просто маст хев. Я одобрюю таку ідею - зробити дезодорант зовсім без запаху. Він не буде перебивати ні запах парфумів ні квітів які ви будете нести в руках. Головне щоб перебивав ваш піт))
Зелений - з евкаліптом та м'ятою. Хочете пахнути як коала ? Сильно пахнути не будете, але евкаліптом трохи пахнути буде. І це супер. Все ж таки натуральні оліії дають зовсім інший еффект ніж ароматизатори. Дезодорант має ніжний аромат м'ятки і евкаліпту, але він дуууже ніжний і не нав'язливий.
Якщо ви шукаєте рельно класні екологічні дезодоранти я вам раджу від усієї душі. Дуже дякую мейкапу, що дав змогу протестити такий класний продукт. Симбіозм екологічності, натуральності, нормальної ціни і ефективность - це все про ці дезодоранти.
Коментарі (0)