Маруха Анастасія

Шампунь для зволоження волосся Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo

Я власниця комбінованого типу волосся, яке сухе на кінчиках та швидко жирніє шкіра голови, тому мені дуже цікаво було спробувати цей шампунчик.

До речі, цікаве про бренд, бо я цього навіть не знала. Він має веганську формулу. А це означає, що продукт не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.

Тепер детальніше про сам продукт, відкривши продукт я відчула запах, який нагадав мені якийсь дитячий крем, якщо бути чесною я очікувала іниший запах. Шампунь має кремову текстуру білого кольору, яка добре піниться і легко розподіляється по волоссю.

Цей шампунь містить суміш поверхнево-активних речовин для очищення, кондиціонерів для розплутування і зволоження, силіконів для гладкості, ароматизаторів, консервантів та інших додаткових компонентів. Шампунь призначений для сухого та пошкодженого волосся, оскільки містить зволожуючі олії авокадо та соняшнику, а також екстракт розмарину для стимуляції росту волосся.

Давайте розглянемо кожен компонент продукту:

• Aqua / Water / Eau: Вода, основний розчинник.
  • Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate: Основні поверхнево-активні речовини, що забезпечують очищення волосся.
  • Cocamidopropyl betaine: Амфотерний поверхнево-активний агент, який м'яко очищає і кондиціонує волосся.
  • Sodium chloride: Солі, що регулюють в'язкість і піноутворення.
  • Glycol distearate: Емульгатор, що допомагає змішувати компоненти шампуню.
  • Hexylene glycol: Розчинник та консервант.
  • Parfum / Fragrance: Ароматизатор.
  • Cocamide mea: Поверхнево-активний агент, що підвищує піноутворення.
  • Citric acid: Регулятор pH, що забезпечує оптимальний рівень кислотності.
  • Sodium benzoate: Консервант, що запобігає псуванню продукту.
  • Sodium hydroxide: Регулятор pH, що допомагає досягти оптимального рівня кислотності.
  • Dimethicone: Силікон, що надає волоссю гладкість і блиск.
  • Carbomer: Загусник, що збільшує в'язкість шампуню.
  • Coco-betaine: Амфотерний поверхнево-активний агент, що м'яко очищає і кондиціонує волосся.
  • Salicylic acid: Бактеріостатик, що допомагає запобігти розвитку мікробів.
  • Guar hydroxypropyltrimonium chloride: Кондиціонер, що допомагає розплутувати волосся і забезпечує легке розчісування.
  • Menthol: Охолоджуючий агент, що надає відчуття свіжості.
  • Amodimethicone: Силікон, що надає волоссю гладкість і блиск.
  • Glycerin: Зволожуючий агент, що допомагає утримувати вологу в волоссі.
  • Persea gratissima oil / avocado oil: Олія авокадо, що зволожує і живить волосся.
  • Linalool: Ароматизатор.
  • Trideceth-10: Емульгатор.
  • Benzyl salicylate: Ароматизатор.
  • Benzyl alcohol: Консервант.
  • Coumarin: Ароматизатор.
  • Peg-100 stearate: Емульгатор.
  • Steareth-6: Емульгатор.
  • Sodium hyaluronate: Зволожуючий агент, що допомагає утримувати вологу в волоссі.
  • Limonene: Ароматизатор.
  • Trideceth-3: Емульгатор.
  • Phenoxyethanol: Консервант.
  • Fumaric acid: Регулятор pH.
  • Acetic acid: Регулятор pH.
  • Tocopherol: Антиоксидант, що захищає волосся від пошкоджень.
  • Helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil: Олія соняшнику, що зволожує і живить волосся.
  • Rosmarinus officinalis leaf extract / rosemary leaf extract: Екстракт розмарину, що стимулює ріст волосся і покращує його мікроциркуляцію.

Я спеціально не мила голову декілька днів, мені було цікаво чи справиться цей шампунь з головною задачею. Основною задачею - очищення шкіри голови. Він ідеально ніжно справився зі своєю задачею. Шкіра очищена та не пересушена. Це ви можете побачити на другому фото.

Дякую всім за увагу, сподіваюсь, що була корисна ❤️