Лак для волосся з кофеїном Schwarzkopf Taft Power Hair Lacquer 72H
Мій маленький помічник для ідеальної укладки
В мене зараз коротка стрижка і основа моєї укладки - це пудра, яка додає текстуру волоссю та тримає об'єм. Допис - https://club.makeup.com.ua/post/42842/
Але додатково мені все одно хочетьсмя зафіксувати окремі делянки і на поміч приходить лак для волосся. Для домашнього використання я завжди купую по 400 мл - мені дуже надовго вистачає такого пакування.
Але якщо мені потрібно взяти лак для волосся з собою - в сумочку або у поїздку, то я знайшла для себе варіант у міні-пакуванні, якій чудово справляється з усіма задачами! Лак для волосся з кофеїном Schwarzkopf Taft Power Hair Lacquer 72H у невеликому пакуванні в 75 мл займає ну дуже мало місця, без проблем вміститься у дорожню косметичку та домопоже підстримати зачіску у бездоганному вигляді!
Зручний невеликий флакон у черному матовому пластику. Лак має гарний дозатор, якій видає лак легкою хмаринкою - без окремих крапель на волоссі. Є трохи свіжий запах, але я його не відчуваю на волоссі після нанесення. Гарно фіксує без обтяжування, ничого не склеює и легко видаляється при розчісуванні.
Люблю цей продукт і перекуповую вже котрий раз підряд!
Коментарі (0)