Незвична пінка для вмивання від Jomtam
А чи бачили ви таку?
Хочу познайомити вас з цікавим засобом для вмивання.
Jomtam Niacinamide Oil Control Cleanser з нікотинамідом.
Об'єм: 100 г
Виробник: Китай.
Перше враження від пакування. Стильний, я б сказала - інстаграмний засіб) Виглядає прям вау. Чорна упаковка, прозора кришечка з золотими елементами.
Має густу консистенцію, за рахунок чого виходить дуууууже економно. Адже для одного використання потрібно зовсім трішки. Дуже файно "розтягується" по обличчю. Видавлюється щільною полосочкою. Але мені зручніше маленькими горошинками.
Аромат має дуже легкий, ледь помітний. Нагадує якісь вітамінки Свіжий, не дратує. На шкірі залишаю не більше ніж на 5 хвилин. Гарно справляється із залишками косметики. Якщо є прищі на обличчі, прям відчутно реакцію з ними. Я б сказала відчувається лееегенький свербіж. На мою думку, він допомагає позбавитись від них. Текстура робиться під час нанесення прям мʼякенька та ніжна😍
Гарно змивається тепленькою водичкою. Під час вмивання відчувається лице чисте наче до скрипу. Насправді - це приємне відчуття.
Я користуюсь ним не щодня, але взагалі не помітила якогось негативного результату. Не викликає алергії чи будь-який інших реакцій на кшталт почервоніння. Він дуже бюджетний, і знаю, що ще є в білій упаковці, але не пам`ятаю з чим саме він.
Загалом від цього бренду в мене є ще інша пінка та декілька сивороток, покупками задоволена. Хочу сказати, що всі пакування виглядають прям ВАУ)
Коментарі (0)