Avenue des Parfums Elegant Cannes
Аромат, який я так довго шукала!
Перший подих осені... Час, коли останнє сонячне проміння зігріває пожовклу листву. Повітря огортає ароматом стиглих груш та жасміну, даруючи відчуття ніжності та гармонії. Аромат, у який хочеться одягатися знову і знову - аромат щастя. І особисто для мене - це Avenue des Parfums Elegant Cannes.
Група товару: парфумована вода
Тип аромату: гурманські, квіткові, фруктові
Початкова нота: Груша, Чорна смородина
Нота серця: Ірис, Апельсиновий цвіт, Жасмин
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Пачулі, Праліне
Об'єм: 50ml
Скляний флакончик об'ємом 50 мл., біло-сіра фірмова упаковка бренду та слюда - перше, що потрапляє нам до рук. Парфуми оформлені стильно і зі смаком, без жодних зайвих деталей.
Сама парфумована вода має гарний янтарний колір - це колір сонця, що блукає у осінніх квітах та виграє промінням на ледь пожовклому листі.
Elegant Cannes - це поєднання солодкого грушевого праліне з кисленьким смородиновим джемом. Доповнює композицію жасмін, ірис та боби тонка, що дарує аромату насиченість та глибину. Він доволі стійкий. На шкірі я відчуваю його до 12 годин, а на одязі доби дві точно.
Це той самий пудровий аромат, який я так довго шукала! Жоден із тих, які я носила до цього не розкривалися так благородно і ніжно водночас. Це не приторно - солодкий аромат. Це парфум сильної, незалежної жінки, яка точно знає, чого хоче від життя.
На мою думку, найкраще цей аромат розкривається у холодну пору року. Але і влітку він не виглядає пласким чи задушливим.
Особисто для мене, Avenue des Parfums Elegant Cannes - це кохання з першого натиснення, і я хочу одягати себе у цей парфум знову та знову!
Коментарі (0)