tomilinabeauty

Avenue des Parfums Elegant Cannes

Avenue des Parfums Elegant Cannes

Перший подих осені... Час, коли останнє сонячне проміння зігріває пожовклу листву. Повітря огортає ароматом стиглих груш та жасміну, даруючи відчуття ніжності та гармонії. Аромат, у який хочеться одягатися знову і знову - аромат щастя. І особисто для мене - це Avenue des Parfums Elegant Cannes.

Avenue des Parfums Elegant Cannes

Група товару: парфумована вода
Тип аромату: гурманські, квіткові, фруктові
Початкова нота: Груша, Чорна смородина
Нота серця: Ірис, Апельсиновий цвіт, Жасмин
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Пачулі, Праліне
Об'єм: 50ml
Скляний флакончик об'ємом 50 мл., біло-сіра фірмова упаковка бренду та слюда - перше, що потрапляє нам до рук. Парфуми оформлені стильно і зі смаком, без жодних зайвих деталей.

Сама парфумована вода має гарний янтарний колір - це колір сонця, що блукає у осінніх квітах та виграє промінням на ледь пожовклому листі.
Elegant Cannes - це поєднання солодкого грушевого праліне з кисленьким смородиновим джемом. Доповнює композицію жасмін, ірис та боби тонка, що дарує аромату насиченість та глибину. Він доволі стійкий. На шкірі я відчуваю його до 12 годин, а на одязі доби дві точно.

Це той самий пудровий аромат, який я так довго шукала! Жоден із тих, які я носила до цього не розкривалися так благородно і ніжно водночас. Це не приторно - солодкий аромат. Це парфум сильної, незалежної жінки, яка точно знає, чого хоче від життя.
На мою думку, найкраще цей аромат розкривається у холодну пору року. Але і влітку він не виглядає пласким чи задушливим.

Особисто для мене, Avenue des Parfums Elegant Cannes - це кохання з першого натиснення, і я хочу одягати себе у цей парфум знову та знову!