ANN_DI

Волосся у турборежимі

Волосся у турборежимі

Ну що ж, волосся довжиною в 5 років відправилося у відставку, бо життя — це зміни. Я теж вирішила оновитись і зробила стрижку каре.

Але ось дилема: за тиждень після радикального кроку захотілося знову довге волосся. Ось так я опинилась перед потребою "прискорити час" для своєї шевелюри.

І що ж, побачивши цей спрей-стимулятор росту волосся 3в1 Hydrasence, вирішила спробувати.

А раптом це диво, яке я так шукала?

Відкриває список розмаринова вода — класика, яка, кажуть, допомагає твоєму волоссю ожити й прокинутись від сплячки. Далі на черзі екстракт грейпфрута, який натякає, що твоє волосся буде сяяти на сонці, як в рекламі шампунів. А куркума... ну, куркума — це завжди плюс: і голова заспокоїться, і волосся підросте.

Що обіцяє виробник :

Густе, блискуче, здорове волосся, яке росте так швидко, що ти не встигнеш злічити всі сантиметри. Обіцяють менше випадіння, більше впевненості. І що важливо — підходить для всіх типів волосся. Тести показали, що 75% респондентів уже почали розширювати свої гребінці для нової пишної шевелюри.

Спосіб застосування:

Тут усе просто. Береш спрей, бризкаєш на прикореневу зону і масажуєш. Нічого не треба змивати, а це вже половина успіху. Для найкращого результату використовуєш щодня, і вуаля — здорове волосся росте, як на дріжджах.

далі буде.... згодом поділюсь результатом 🤎