Мисткиня🎨

Палетка Blush & Contour

Палетка Blush & Contour
Палетка Blush & Contour

Вітання, паняночки!

Я давно шукала продукт для якісного і універсального контурингу. Тому не довго думаючи здійснила свою маленьку мрію, придбавши палетку для контурингу обличчя Blush & Contour від Lamel.

Невелика палетка на шість рефілів, тон 3. Жодного дзеркальця чи пензлика. На пакуванні зі зворотної сторони зображена наочна схема контурингу, інструкція з експлуатації такби мовити) До набору входить: один хайлайтер, два контури і три рум'яна - все найнеобхідніше. Продукти набираються гарно, в міру пилять, але не критично. Не скочуються, протягом дня тримаються добре.

Палетка Blush & Contour
Палетка Blush & Contour

Хайлайтер із сатиновим блиском дуже ніжний і теплий. Він додає обличчю делікатного сяйва.

Далі ідуть два нюдових контури - верхній світліший , а нижній темніший. Вони обидва теплі, але жоден із них не йдуть в рижинку. Також використовую їх в якості тіней на повсякдень.

Посередині рум'яна благородного теракотового відтінку є доволі універсальним.

Наступні, я так розумію, рум'яна аж надто помаранчеві. Особисто не маю претензій до цього відтінку. Він гарно виглядає на повіках, особливо для власниць блакитних або сірих очей, але погано на щоках. Так цей відтінок на обличчі надає хворобливого вигляду, псуючи загальний вигляд. Ну, на моєму це точно.

Останній рефіл дещо темніший за попередній, трохи ліпший, та все ж рудуватий.

Загальне враження від палетки дуже гарне, особливо якщо вважати два нижніх рефіла тінями для повік.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

11 листопада, 2024
Мисткиня🎨
11 листопада, 2024