Корейська пінка для глибокого очищення шкіри обличчя
Etude Baking Powder BB Deep Cleansing Foam
Цю мініатюру я отримала в подарунок до замовлення і завдяки цьому моє обличчя познайомилось вперше з корейським засобом для вмивання.
Вже з назви я здогадувалася, що цей засіб не для щоденного використання. А коли перший раз вмилась ним, то впевнилась у цьому, бо засіб очищує шкіру до скрипу.
Ця мініатюра має 30 мл, чудовий міні-формат, якого мені вистачить надовго, враховуючи, що я використовую 2 рази на тиждень у вечірній рутині. А розхід засобу дуже малий, для вмивання достатньо горошини. Також є більший об’єм-160 мл.
Туба була з захисною фольгою, засіб відкривала я і можу контролювати термін придатності.
Як використовую?
Змиваю макіяж міцеляркою, змочую водою(можливо це не обов’язково, але так засіб потім розподіляється легше), витискаю невелику кількість і розтираю долонями по обличчю, уникаючи зони навколо очей, і гарно масую в місцях де маю розширені пори, ніс, чоло. Засіб має дрібні абсорбуючи частинки, нагадує мені скраб для обличчя, при контакті з водою і шкірою утворюється мʼяка пінка. Все змиваю водою і шкіра відчувається вимитою до скрипу, ніби її по шліфували. Але вона не стягнута, не суха. Потім наношу тонік та закриваю кремом.
Засіб має приємний косметичний аромат.
В результаті використання, я не помітила негативних реакцій, в мене не зʼявилося нових прищів чи печіння чи свербіння.
Бачу в коментарях зауваження стосовно частоти використання. На сайті вказано, що підходить для щоденного використання, але мені здається тут дійсно помилка. От коли його спробуєте, зрозумієте, що таке інтенсивне очищення навряд чи корисне на кожен день.
Нажаль, на упакуванні обʼємом 30 мл склад тільки корейською. А на 160 мл є англійською.
Основні очищаючі компоненти-сода та рисова пудра.
Засіб мене влаштовує як базове очищення, не більше не менше, дива він не зробив і нову шкіру де дав)) Але я цілком задоволена ним.
Коментарі (0)