Глобинець Тетяна

Аромадифузор від Avenue des Parfums

Аромадифузор від Avenue des Parfums

Нещодавно робила публікацію з розпаковкою посилки від Avenue des Parfums (отримала парфум, аромадифузор і гель для душу) тепер прийшов час ділитися враженнями від продуктів.

Почну з аромадифузорів. В мене їх вже три. Перший аромат,який отримала - Patchouli & Spicy настільки сподобався, що замовила ще 2.

Виробник пише, що він передає відчуття захисту та стабільності, і тут я повністю згодна! Коли відчуваю цей аромат, то почуваюсь неначе поруч з мужнім, сильним, успішним чоловіком. Це звичайно суб'єктивні відчуття, але я бажаю кожній дівчині себе так відчувати.

Аромат благородний, не різкий, неначе має відчуття такту і не навя'зливий. Мені дуже сподобався.

Аромадифузори мають стильну упаковку. Упаковка матова, в стриманих кольорах, приємна на дотик. Ідеально для подарунку!

До флакону 100мл йде 4 палички-дифузори. Палички мають оксамитову текстуру, гарно пропитуються рідиною. Паличками можна регулювати інтенсивніть аромату в приміщенні. Чим більше паличок, тим інтенсивніший аромат.

Емність флакону, яким користуюсь 100мл. Але у виробника можна купити ще і на 400мл. Флакон закритий пластиковим корком, запаяний поліетиленовою плівкою, і поверх закривається декоративною кришечкою з отвором для паличок, тому можна не переживати, що при пересилці виллється рідина. .

Флакону 100мл, за умови використання з 4 паличками, повинно точно вистачити на 5 тижнів.

На фото закритий флакон і флакон, яким вже тиждень користуюсь