Олія для бороди
Barbers Brooklyn Premium Beard Oil 🧔🏻♂️
Barbers це професійний український бренд 🇺🇦 який спеціалізується на товарах для чоловіків 🧔🏻♂️
Олія Brooklyn Premium Beard Oil дісталася чоловікові у наборі з бальзамом для бороди Barbers Brooklyn Premium Beard Balm 🎁
Олію було спеціально розроблено для зволоження і пом'якшення бороди. За рахунок гарбузовій олії і оливковому сквалану, які входять до складу, навіть пошкоджене, неслухняне і пористе волосся стане більш м'яким, блискучим і шовковистим. Також косметичний продукт сприятливо впливає на шкірний покрив, усуває почервоніння і лущення, а також сприяє його швидшому відновленню. Засіб має неймовірний лісовий аромат з освіжаючими морськими та солодкими ванільними нюансами.
Пакування: Скляна пляшечка з пипеткою. Об'єм 30ml
Зовнішній вигляд: Рідке масло жовтого кольору 💛
Аромат: На початку аромат був більш насиченим, згодом став тихим ледве чутним. Для мене це суміш ялинового аромату з нотками цитрусів, схоже на мандаринку 🍊, більше нагадує ефірну олію.
Склад: Дуже гарний з олій та екстрактів
Скажу чесно, після цього олії я не помітила якогось пом'якшення бороди чоловіка, можливо зовсім трошки. Наприклад коли я наношу на своє волосся несмивашки олії вони дають їм м'якість. У випадку з цим засобом та бородою особливо нічого не змінюється. Може не зовсім правильне таке порівняння тк волосся бороди жорсткіше, але ж засіб для цього і призначений 🤷🏻♀️
Також мені не подобається аромат засобу, який на бороді через час змінюється і пахне якимось жиром. Причому цей запах залишається дуже на довго 🥴 муж його не відчуває, він йому не заважає, але я чую якщо уткнутися носом у бороду 🤪
Також у бренду є ці олії з іншими ароматами
Олійки для бороди інших брендів
🧔🏻♂️L'Oreal Paris Men Expert Barber Club Long Beard + Skin Oil
🧔🏻♂️Perfomen Classic Series Beard Oil
🧔🏻♂️Barbados Beard Oil Jean Bart
🧔🏻♂️Proraso Wood & Spice Beard Oil
🧔🏻♂️Proraso Refreshing Beard Oil
🧔🏻♂️Proraso Cypress & Vetyver Beard Oil
🧔🏻♂️Uppercut Deluxe Beard Oil
🧔🏻♂️Barbarian Beard Oil Extra Nourishing
🧔🏻♂️Mayur Man
🧔🏻♂️Mr.Scrubber Man Tea Tree Hair&Beard Treatment Oil