ViKhur

Велика розпаковка

Велика розпаковка

Тут докупи три замовлення. Два - мої, одне - доньки.

Скраб для тіла з гімалайською сіллю і мінералами Мертвого моря Dead Sea Collection Himalayan Salt Scrub - він у мене в збережених дуже давно. Сталася ціна - 170 грн. Я недумаючи довго, через нього сформувала замовлення. Потім поділюся враження, тестую зараз.

Зволожувальний крем з антиоксидантами Mary&May Idebenone+Blackberry Complex Intensive Total Care Cream (міні) . Я в пошуках легкого крему для обличчя. Поки тестую, згодом - враження.

Гель для обличчя Heimish Matcha Biome Oil-Free Calming Gel (міні). Не хочу наврочити "як-то кажуть" , але це те що я здається шукаю. Поки тестую.

Пилочка для нігтів "Ультратонка", М-67, конусна, сіра, 180/240Nails Molekula - маленька пилочка для робочої косметички

На хвилі популярності - мушу спробувати. І взагалі все стараюся при формуванні замовлення, кинути пару-трієчку пробників із збереженого. Дуже зручно і вигідно знайомитись з ароматами. А не в магазині через хвилину затестів не розумієш шо і як пахне.

Avenue Des Parfums Floral Verona - взяла цей пробник через схожість до Chloe EDP

Avenue Des Parfums Romantic Saint-Tropez - та сама історія, взяла через схожість з Chanel Coco Mademoiselle

Zadig & Voltaire This is Us! - давно хотіла послухати. Враження згодом будуть

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Velours - взяла через цікавість до цього культового аромату. Можливо не моє, але хоча б буду вже знати, а не як завжди дивлюсь і лакомлюсь.

Далі все для доньки. У неї густе, кучеряве, пухнасте волосся. Вона дуже страждає через це. Шукаємо засоби щоб приборкати те волосся. Засоби були по дуже вигідним цінам.

Крем для пошкодженого волосся з аргановою олією Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Argan Angeling Hair Cream

Спрей для в'юнкого волосся Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Curling Water Mist

Крем для рук "Банан Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Banana Hand Cream - крем як бонус, він все потрібний.

Велика розпаковка
Велика розпаковка
Велика розпаковка