#testmakeupclub Засоби для волос ся від Matrix
З радістю поділюсь своїми враженнями про професійні засоби для волосся від Matrix, які я тестую зараз.
На минулому тиждні я отримала набір від Matrix, це тест бокс для волосся.
Ось мої враження після тижня використання комплексу Matrix Food For Soft, який я активно тестувала на своєму каштановому волоссі. Моє волосся досить сухе та пористе, при цьому досить не слугняне, а тому я дуже вибаглива до догляду.
Шампунь для зволоження волосся Matrix Food For Soft
Цей шампунь став для мене приємним відкриттям. Має ненав'язливий аромат і густу текстуру, відмінно піниться, тому його потрібно зовсім трохи для одного миття. Він не лише очищає моє волосся, але й дбайливо доглядає за ним, не пересушуючи його, що дуже важливо для пористого волосся.
Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування Food For Soft
Легка кремова текстура дозволяє легко наносити кондиціонер по всій довжині волосся, особливо допомагає моїм сухим кінчикам. Завдяки йому волосся стає м'яким, легко розчісується і виглядає доглянутим.
Мультифункціональна олійка-сироватка Matrix Food For Soft
Ця олійка додає моєму волоссю шовковистості та блиску. Я використовую її на вологе волосся перед сушінням, а також на сухе волосся для додаткового блиску. Важливо використовувати лише кілька крапель, щоб не обтяжувати волосся.
Мультифункціональний спрей догляд для волосся 20 в 1 Total Results Matrix Miracle Creator
Справжній мульти-інструмент у догляді за волоссям. Спрей допомагає зволожити, захистити від тепла, полегшити розчісування, а також надає блиску. Використовую його як перед феном, так і просто для освіження зачіски протягом дня.
Він в мене вже був, тому про нього я знала і до тесту боксу, але саме в комплексі до інших засобів він показав максимум. Тому його окремо рекомендую, це просто мастхев.
Кондиціонер для живлення та надання блиску волоссю Matrix Total Results Brass Off
Цей продукт спеціально розроблений для нейтралізації жовтого відтінку у світлого волосся, але я виявила, що він чудово підходить і для мого каштанового волосся, додаючи йому блиску та насиченості кольору.
Загальні враження
Ці засоби разом створюють ідеальний комплексний догляд, який робить моє волосся живим, блискучим і дуже м'яким. Рекомендую цей набір усім, хто бореться з сухістю та пористістю волосся, незалежно від кольору волосся. Справжній маст-хев у моїй косметичці!
На відео ви побаче яке волосся блискуче навіть на 2 день, після миття, і так я знаю що моє волосся далеке від ідеалу)
Коментарі (0)