JOKO BLEND | Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою
Ніжне очищення та глибоке зволоження❤️
Очищення шкіри – це фундаментальний етап догляду, від якого залежить не тільки зовнішній вигляд, але й здоров'я нашої шкіри. Я завжди в пошуках засобу, який би делікатно видаляв забруднення, не пересушував обличчя і, водночас, забезпечував достатнє зволоження. Тому я не змогла пройти повз зволожувальну пінку для вмивання з гіалуроновою кислотою з нової лінійки відомого бренду Joko Blend - Aqua Glow. Доречі, Aqua Glow - повноцінний максимально комфортний догляд за шкірою. Про інші засоби з цієї серії також розкажу найближчим часом🫶🏼
ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 150 мл.
Бренд: Joko Blend
Вік: 18+
Призначення: демакіяж, зволоження, очищення
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД
Aqua (Water), Sorbitol, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Olivoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Panthenol, Parfum (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Основними діючими компонентами цього засобу є:
- Гіалуронова кислота – відомий зволожувальний компонент, який здатен утримувати вологу в клітинах шкіри. Вона забезпечує глибоке зволоження, роблячи шкіру м’якою, пружною та гладкою. Завдяки цьому, пінка не тільки очищає, але й запобігає пересушуванню шкіри, залишаючи її зволоженою навіть після вмивання.
- Комплекс керамідів та фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR – цей компонент сприяє відновленню та зміцненню захисного бар’єру шкіри, що допомагає утримувати вологу та захищає від негативного впливу зовнішніх факторів. Кераміди заповнюють міжклітинні простори в роговому шарі шкіри, зміцнюючи її структуру та допомагаючи утримувати вологу.
Такий склад робить пінку не просто очищувальним засобом, а справжнім порятунком для зневодненої та ослабленої шкіри.
ПАКУВАННЯ
Ємність з пінкою знаходиться у милій картонній коробочці блакитного кольору, дизайн коробочки як і самої пляшечки із засобом усім своїм виглядом демонструє невагомість та легкість пінки.
Флакон оснащений дозатором-помпою та мʼякою силіконовою щіточкою яка дозволяє більш ретельно очистити та промасажувати шкіру.
Сам флакон зручно тримати в руці, а помпа працює плавно, що дозволяє уникнути будь-яких неприємностей під час використання.
За бажанням силіконову щіточку можна зняти, особисто мені дуже подобається нею користуватись)
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Пінка має ніжну, легку консистенцію, яка нагадує шовковисту хмарку. При нанесенні на шкіру вона рівномірно розподіляється і створює відчуття свіжості.
Сама рідина прозора без додавання якихось «жорстких» барвників.
Що стосується аромату, то він дуже делікатний, ледь відчутний, що є величезною перевагою для тих, хто не любить занадто парфумовані засоби. Запах нейтральний, з легкими свіжими нотками, які абсолютно не нав'язують ідею аромату, а тільки підсилюють відчуття чистоти та свіжості.
ЗАСТ ОСУВАННЯ
Необхідно нанести пінку на вологе обличчя і помасажувати, після чого змити водою)
Я використовую засіб двічі на день – вранці та ввечері. Він ідеально підходить для ранкового ритуалу, оскільки м'яко пробуджує шкіру, очищаючи її від залишків нічного крему та себуму. Ввечері пінка допомагає видалити бруд та макіяж, готуючи шкіру до подальшого догляду.
ВРАЖЕННЯ
Після кількох тижнів використання зволожувальної пінки для вмивання з гіалуроновою кислотою від Joko Blend, я можу з упевненістю сказати, що ми з нею ідеально потоваришували. Вона не тільки очищає шкіру, але й забезпечує тривале зволоження, що є важливим фактором для мене.
Не дивлячись на те, що шкіра у мене комбі, а влітку взагалі більш жирного типу, після пінок вона зазвичай стягнута і хочеться по скоріше нанести зволоження. У даному ж випадку шкіра після вмивання виглядає свіжою, м'якою та зволоженою, без будь-яких ознак подразнення чи сухості.
Я також помітила, що після використання пінки шкіра краще сприймає інші засоби догляду – креми та сироватки вбираються швидше і працюють ефективніше.
Без сумнівів раджу👌
Коментарі (0)