Nusya

#testmakeupclub Бокс від Matrix

Дякую MakeUp Club за можливість протестувати нові для мене засоби❤️

Що ж не буду довго затягувати і перейдемо одразу до наповнення. Отже до складу боксу входять:

Засоби з лінійки Food For Soft:

-Шампунь Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo

-Кондиціонер Matrix Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner

-Мультифункціональна олійка-сироватка Matrix Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum

Засоби з лінійки Total Results:

-Кондиціонер Matrix Total Results Brass Off Conditioner

-Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 Matrix Miracle Creator.

Спочатку про волосся: пористе, місцями в’юнке, кінчики сухі, мию кожен день.

Шампунь- має приємний аромат, густу текстуру, потрібна не велика кількість для вспінення. Волосся я завжди промиваю два рази, для мене це не маркетинговий хід, а дійсно потреба. Тож цей шампунь гарно виконує свою функцію, а саме промиває шкіру голови, не чекайте від шампуню тих функцій, що мають виконувати інші засоби, це не його задача, але хочу відмітити що після нього волосся не як солома.

Кондиціонер- має кремоподібну текстуру, яка не розтікається по волоссю, а гарно розподіляється. Після нього волосся гладке та гарно розчісується. Тримаю 2 хвилини, не бачу сенсу тримати довше, він і за цей короткий час дає гарний результат.

Спрей- має приємний аромат, легку текстуру. Абсолютно не жирнить та не обтяжує волосся, звісно якщо ви не випшикаєте одразу всю баночку, достатньо декілька розпилень, і волосся отримає додаткове зволоження.

Олійка- також має приємний аромат, рідку текстуру. При правильному використанні не жирнить, а додає неймовірного блиску волоссю, кінчики доглянуті та м‘якенькі. Використовую як фінальний етап у догляді.

Ну і результат ви можете побачити самі. І це зауважу я сушила волосся природнім шляхом, якби феном то результат був би ще кращий, тож слова тут зайві.

Вибачте, чомусь не вдається відмітити продукти🤷‍♀️