Missmili

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Про моє волосся:пористе та пухнасте,частково освітлене,а також маю жирний тип шкіри голови і сухі посічені кінчики

#testmakeupclub

У мене було три пробники по 10 мл,а також мініатюра в обʼємі 75 мл.

Шампунь має середню по густині кремову консистенцію, а його аромат — приємний, солодкувато-вершковий. Він класно піниться і завдяки цьому його витрата дуже економна. Мені вистачило одного пробника на три намилювання.

Вже після першого намилювання утворюється багато м’якої та шовковистої пінки. Шампунь добре очищає волосся — не до скрипу, але якісно,так що залишається відчуття чистоти. Навіть у вологому стані волосся по довжині гладке і не заплутується.

На жирність шкіри голови шампунь не вплинув,тобто брудниться з тою самою частотою що і завжди,також ніяких негативних ефектів не помічено.

Шампунь сподобався — 10/10.

Аромат у кондиціонера такий самий, як у шампуню — вершковий і дуже приємний. Консистенція доволі густа, жирненька,схожа на маску. Легко розподіляється, і волосся його миттєво поглинає, через що здалося, що порції в 10 мл на мою довжину волосся буде малувато. Тримати на волоссі його потрібно 2-3 хвилини, після чого змити. Під час змивання волосся відчувається неймовірно гладеньким і м’яким на дотик,наче дитяче)

Мокре волосся легко розчісується і безпроблемно вкладається в гладку зачіску. Після сушки воно не пушиться і дуже красиво блищить.

Кондиціонер сподобався — 10/10.

Аромат у олійки більш насичений, ніж у шампуню і кондиціонера. Упакована вона в красиву скляну баночку з піпеткою, об’єм — 50 мл. Консистенція дуже рідка, не жирна,через піпетку важко набирати засіб, бо вона так і хоче вилитись знову в пляшечку.

Я наносила олійку як на вологе, так і на сухе волосся. Результат мені сподобався: волосся блищить, сяє, кінчики виглядають акуратними, і не видно, що волосся по всій довжині посічене. Зверніть увагу також на фото-яке волосся розсипчасте,яке легке та не обтяжене.

Олійка сподобалася — 8/10. Знімаю бал за дуже рідку консистенцію, через яку легко пролити засіб, і за піпетку, якою важко набрати достатню кількість олійки.

Цей кондиціонер спрямований на живлення та надання блиску відтінкам шатен і темного блонду. Моє волосся русяве, з залишками старого мелірування.

Кондиціонер має приємну кремову текстуру, не надто густий, з ніжним ароматом і лавандовим відтінком. Для моєї довжини його потрібно досить багато. Легко розподіляється по волоссю, рекомендовано тримати 2-3 хвилини. Під час змивання волосся стає дуже гладеньким.

У вологому стані воно відчувається еластичним і шовковистим, розчісується надзвичайно легко — ніби саме розплутується. Під час сушіння волосся природно вкладається в гладке й блискуче полотно, що плавно спадає на плечі. Моє волосся виглядало настільки гладким і рівним, що мимоволі згадала кузена Ітта із сімейки Адамсів.

Щодо відтінку волосся, кондиціонер не мав жодного впливу, проте помітно надав блиску.

Ефект нагадує розгладжуючу маску. Оцінюю його на 9/10 — він дуже поживний і розгладжуючий, але знімаю один бал за те, що через його дію волосся втрачає трохи об’єму.

Цей спрей надає 20 корисних ефектів для волосся, включаючи термозахист, пом’якшення і полегшення розчісування. Він запобігає пошкодженням, зменшує пористість і пухнастість волосся.

Консистенція спрею приємна, доволі густа як для спрею,як молочко, але попри це,пульверизатор рівномірно розподіляє засіб по волоссю. Аромат ніжний, з кремовими нотками.

Спосіб нанесення простий: достатньо розподілити спрей на вологе волосся перед укладанням. Ефект відразу помітний – волосся легко розчісується, ковтуни розплітаються, воно стає гладким та еластичним. Під час укладання волосся лягає рівним полотном. Після застосування засобу волосся легке, розсипчасте, без пухнастості та електризації.

На фото – результат використання шампуню і кондиціонера лінійки Food For Soft та спрею Matrix Miracle Creator. Видно, що волосся сяє, гладеньке, але не втратило об’єму.

Оцінка: 10/10

Висновок:

Мені сподобалися всі засоби, деякі трохи більше))Лінійка Food For Soft (шампунь, кондиціонер і олійка) чудово працює в комплексі, роблячи волосся доглянутим і здоровим. Кондиціонер Brass Off став для мене відкриттям: волосся стало настільки гладким і блискучим, що резинка для волосся просто сповзала. Однозначно додаю цей кондиціонер у список бажань.

Щодо Matrix Miracle Creator, я купувала його щонайменше тричі, що вже говорить саме за себе. Це чудовий універсальний спрей, який може замінити багато інших засобів.

Дякую за увагу!