Інна ✨

Розпаковка посилочки від Avenue Des Parfums

Розпаковка посилочки від Avenue Des Parfums

Отримала посилку з продуктами від нового для мене бренду Avenue Des Parfums. Захотілось чогось нового, тож я обрала для себе парфумований гель для душу та два аромати. Буду все пробувати та детально знайомитись.

Все приїхало швидко, добре спаковано. Мені сподобався єдиний дізайн продукції бренду - мінімалістичні біли пакування, однаковий шріфт у назвах продуктів, парфуми в симпатичних картонних коробочках з додатковим рукавом в флакончиках зі скла, а гель для душу у флаконі з щільного пластику.

Розпаковка посилочки від Avenue Des Parfums

Для людини, яка не любить візуального шуму з різнокольорових баночок у ванній кімнаті, цей гель виглядає дуже приємно. Аромат ненав'язливий, легкий, трошки квітковий. Не люблю дуже яскраві аромати у гелях для душу, тому обрала саме цей варіант з асортименту.

Сподобався мені ще з флакону. Яскравий, теплий, цитрусово- пачулієвий, солодкий, пудровий у кінці - все, що я люблю. Ідеальний варіан для теплої осені, щоб продлити літній настрій. Не втрималась і нанесла його на себе одразу, як розпакувала та зробила фото)

Аромат з вираженим вишневим акцентом. Встигла лише тільке зробити пару пшиків на руку - приємний, в міру солодкий, та як для мене для нього ще дуже тепло. Уявляю, що краще всього від розкриється у більш прохолодку осінь, коли температура трішки спаде.