Колекція. Пудрові рум'ян а
Мої залишки🙈
Хочу познайомити вас з своїми пудровими рум'янами. Це ті, які в мене наразі залишились, до того в мене їх було штук 20😅
Причому залишила лише одні дорогі, а все інше бюджет. Єдині за якими сумую це shiseido innerglow та hourglass exposed. Але я вже ними довго користувалася і прийшов час прощатися. Взагалі я стараюсь мінімізувати свою колекцію.
Про більшість рум'ян в мене вже були дописи, тому тут коротко і по справі🤗
Essence got a crush on apricots aura blush
Це рум'яна з лімітованої літньої колекції, які пахнуть персиком, на абрикосов. Дизайн гарний, великий об'єм 8 грам, виготовлені в Китаї. Відтінок 01 Abracadapricots, такий як і назва 😂
Вони дуже світлі, але при нашаровуванні дають приємний відтінок, освіжають. Текстура трохи крейдова, матова. Загалом непогані, але й не вау)
Catrice air blush matt
Одні з улюблених рум'ян, об' єм 5,5 грам, виготовлені в Польщі. Текстура шовковиста, приємна, м'яка, тому пилять. Мають аромат, як і в більшості своїх засобів, я десь читала, що в складі є якась глина, яка може давати такий аромат.
Відтінок 130 Spice space, дуже гарний прохолодний відтінок, на обличчі дуже красиво виглядає. Матові.
Essence Bubble Gum bouncy blush
Ще одні рум'яна з лімітованої літньої колекції, об' єм 4,7 грам, виготовлені в Китаї. Це запечені рум'яна, які доволі важко набираються пензликом, краще використовувати пензлик з натурального ворсу.
Відтінок 01 Make me heart Bubble, одні з найяскравіших рум'ян в моїй колекції, але через те, що вони погано набираються, переборщити ними важко. Це яскравий відтінок Барбі. Нежаль вони неароматні, як абрикосові. Фініш матовий.
Clinique cheek pop/ blush pop
Єдині дорогі та сатинові рум'яна, обожнюю цю квіточку всім косметичним серцем😍 Дизайн це окремий вид насолоди. Об'єм 3,5 грам, виготовлені в Італії.
Мають запечену текстуру та сатиновий фініш , супер економні.
Відтінок 14 heather pop, ніжний рожево-бежевий відтінок, дуже добре освіжають та надають лоску. Це ті рум'яна, яких я ніколи не позбудусь🥰
Essence blush crush!
Рум'яна з постійної колекції, об' єм 5 грам, виготовлені в Польщі. Мають дуже приємну м'яку та шовковисту текстуру. Матові, але в колекції є і сяючі відтінки.
Відтінок 20 Deep Rose, дуже гарний, бежево-рожеві, вміру теплі, мені дуже подобаються.
Відтінок 30 cool berry, літній яскравий рожевий відтінок, класно освіжають.
Текстура цих рум'ян дуже добре, ніби полірує шкіру ❤️
Essence the blush
Це класичні пудрові, матові рум'яна. Об'єм 5 грам, виготовлені в Польщі, дизайн такий як і в blush crush. Ці рум'яна вже більш сухіші, ніж попередні, але дуже добре наносяться.
Відтінок 10 befitting, найулюбленіші бежеві рум'яна з розовинкою.
40 beloved, яскравий теплий відтінок, добре освіжає.
90 bedazzling, гарний бежевий відтінок, на засмаглій шкірі майже не помітний. Найсвітліші в моїй колекції.
Коментарі (0)