anya_kozachenkoo

Колекція. Пудрові рум'яна

Колекція. Пудрові рум'яна

Хочу познайомити вас з своїми пудровими рум'янами. Це ті, які в мене наразі залишились, до того в мене їх було штук 20😅

Причому залишила лише одні дорогі, а все інше бюджет. Єдині за якими сумую це shiseido innerglow та hourglass exposed. Але я вже ними довго користувалася і прийшов час прощатися. Взагалі я стараюсь мінімізувати свою колекцію.

Про більшість рум'ян в мене вже були дописи, тому тут коротко і по справі🤗

Це рум'яна з лімітованої літньої колекції, які пахнуть персиком, на абрикосов. Дизайн гарний, великий об'єм 8 грам, виготовлені в Китаї. Відтінок 01 Abracadapricots, такий як і назва 😂

Вони дуже світлі, але при нашаровуванні дають приємний відтінок, освіжають. Текстура трохи крейдова, матова. Загалом непогані, але й не вау)

Одні з улюблених рум'ян, об' єм 5,5 грам, виготовлені в Польщі. Текстура шовковиста, приємна, м'яка, тому пилять. Мають аромат, як і в більшості своїх засобів, я десь читала, що в складі є якась глина, яка може давати такий аромат.

Відтінок 130 Spice space, дуже гарний прохолодний відтінок, на обличчі дуже красиво виглядає. Матові.

Ще одні рум'яна з лімітованої літньої колекції, об' єм 4,7 грам, виготовлені в Китаї. Це запечені рум'яна, які доволі важко набираються пензликом, краще використовувати пензлик з натурального ворсу.

Відтінок 01 Make me heart Bubble, одні з найяскравіших рум'ян в моїй колекції, але через те, що вони погано набираються, переборщити ними важко. Це яскравий відтінок Барбі. Нежаль вони неароматні, як абрикосові. Фініш матовий.

Єдині дорогі та сатинові рум'яна, обожнюю цю квіточку всім косметичним серцем😍 Дизайн це окремий вид насолоди. Об'єм 3,5 грам, виготовлені в Італії.

Мають запечену текстуру та сатиновий фініш , супер економні.

Відтінок 14 heather pop, ніжний рожево-бежевий відтінок, дуже добре освіжають та надають лоску. Це ті рум'яна, яких я ніколи не позбудусь🥰

Рум'яна з постійної колекції, об' єм 5 грам, виготовлені в Польщі. Мають дуже приємну м'яку та шовковисту текстуру. Матові, але в колекції є і сяючі відтінки.

Відтінок 20 Deep Rose, дуже гарний, бежево-рожеві, вміру теплі, мені дуже подобаються.

Відтінок 30 cool berry, літній яскравий рожевий відтінок, класно освіжають.

Текстура цих рум'ян дуже добре, ніби полірує шкіру ❤️

Це класичні пудрові, матові рум'яна. Об'єм 5 грам, виготовлені в Польщі, дизайн такий як і в blush crush. Ці рум'яна вже більш сухіші, ніж попередні, але дуже добре наносяться.

Відтінок 10 befitting, найулюбленіші бежеві рум'яна з розовинкою.

40 beloved, яскравий теплий відтінок, добре освіжає.

90 bedazzling, гарний бежевий відтінок, на засмаглій шкірі майже не помітний. Найсвітліші в моїй колекції.